Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda. In cautarea aurorei boreale. 6 - 14 septembrie 2019

<< < (2/10) > >>

Irina L:
Am o intrebare legat de asigurare. Banii pentru polita de asiguare trebuie sa-i depun cu urmatoarea rata in contul in lei al agentiei? Sau cum trebuie sa procedez? Multumesc frumos.

admin:
Pentru tot ce tine de rezervari si asigurari trebuie adresat agentiei. Adresa de Email este office@bonvoyagesibiu.ro. Ajutam eu cu informatii, dar nu am cum sa ma conectez prea usor cu agentia. Asa cum explic in banda de informatii, sunt plecat din tara.

Dana Caragea:
Buna Irina L, daca ai platit avansul, te va contacta de la agentia de turism persoana care se ocupa cu excursiile externe si te va intreba daca doresti asigurare. Este posibil ca tu sa ai deja o asigurare de calatorie, sau poate vrei sa iti faci tu personal o asigurare sau esti de acord sa se ocupe agentia de turism de acest lucru. Dupa ce iti dai acordul, vei primi un email cu trei fisiere: contractul referitor la excursie, polita de asigurare si conditiile politei de asigurare.
In urma acestui email tu va trebui sa: 1. semnezi contractul intre tine si agentia de turism si apoi sa il scanezi si sa il trimiti semnat la firma si 2. sa platesti asigurarea si eventual sa trimiti un extras dupa plata asigurarii.
Pentru restul ratelor,  vei primi o atentionare pe email cu cateva zile inaintea fiecare rate scadente si un email cu inregistrarea platilor, dupa ce ai platit.
Si nu iti mai ramane decat sa te pregatesti pentru una dintre cele mai frumoase excursii  :smitten: :)

Irina L:
Multumesc frumos

Onix:
Am revazut cu mare drag pozele trimise de tine, Gigi! Acel taram este cu adevarat magic, incredibil de frumos si salbatec. Chiar nu am resimtit frigul la care eram pregatita sa il gasesc acolo. Nici macar pe ghetar! Cred ca orice persoana indragostita de natura pura, ar trebui sa faca aceasta excursie, macar o data in viata. Scuze, sunt off topic dar....nu m-am putut abtine, amintirile m-au napadit precum cascadele celea tumultoare pe care le-am vazut in salbateca Islanda.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă