Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda. In cautarea aurorei boreale. 6 - 14 septembrie 2019

<< < (9/10) > >>

admin:
Cat de mult ma bucur sa aud ca unul dintre cele mai speciale locuri pentru mine v-a placut! Ca ati gasit acolo totul interesant, inedit si minunat! Am inaintea fiecarei excursii emotii pentru ca nu stiu daca toata lumea citeste, daca toata lumea intelege unde merge, daca ceea ce descriu si admir eu este si pe placul altora. Astea sunt emotiile mele...Si de neprevazut evident mi-e teama, pentru ca oricand se poate intampla ceva, se pot crea situatii greu de rezolvat. Si am vazut, am avut posibilitatea sa experimentez, ca nu toata lumea are calitatea si educatia intelegerii...O problema mare nu pentru noi atat de mult, pentru ca ne intalnim o singura data ci pentru relatia acelor oameni cu cei care ii inconjoara zi de zi.

De Lidia am fost sigur ca o sa va indragostiti, este un om extrem de responsabil si atent la detalii, cald si intelegator cand trebuie, pragmatic si foarte focusat insa, cand e nevoie. Stiu cat de mult iubeste natura, iar asta se transmite la grup. Daca cel care insoteste nu este indragostit de acel loc se simte...totul e mecanic, rigid, calculat. Sunt absolut convins Lidia a emanat si difuzat respectul fata de verde, fata de salbaticia decorului. Sunt convins ca o sa o sa legati acele locuri si Islanda in general de Lidia...Si asta ma bucura enorm!

Trebuie sa va spun ca am avut 4 grupuri plecate in aceiasi perioada: voi in Islanda, alt grup a fost in croaziera, in minunata calatorie cu guleta, altii au fost la Azuga si altii s-au bucurat de Sarbatoarea Toamnei la Gura Raului. Si totul a fost perfect, oameni faini peste tot, lucruri s-au legat grozav de bine...Asa ca plec azi in Tanzania multumit si fericit!

Elena covaciu:
A ost o excursie foatre frumoasa din toate punctele de vedere :insotitor de grup exact cum lai descris Gigi,toata stima pentru Lidia ,un grup omogen, vesel iar imaginile de neuitat .Felicitari organizatorilor

Irina L:
A fost o excursie frumoasa, cu peisaje de vis, parca desprinse din carti, incununata de surprinderea aurorei boreale. Multumesc Lidiei si celor din grup pentru aceasta excursie minunata.

Rentzi:
Niste poze, un filmulet, ceva, cu tanti Aurora, sa o cunoastem si noi?  ;)

Louie:
Da, chiar! Poze, filmulete...nimic?  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă