Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Natura fantastica si o multime de surprize! 31 august - 2 septembrie 2018

<< < (5/19) > >>

krondia:
Bine ai venit, Clara!  *|* Ma bucur mult cand ii vad pe cei noi ca isi doresc sa comunice, ca au inteles conceptul!  :thumbup: Conteaza mult pentru atmosfera grupului  :dance:

Angela T:
Bun venit, Clara! Rodica, este gata playlist-ul? Eu aduc o sticlă de țuică de casă pentru dansatori. :dance:

costi31:
Angela dar tu pe-acasa nu mai stai ?  :)
...era o glumita ! dar vad ca esti pusa pe distractie !  :thumbup:

Angela T:
Nu mai vreau pe acasa ca imi vin facturile mari la utilități. Mai bine e pe drum :yeah:

claravicula:
Multumesc pentru primire. Sunt incepatoare la a fi single si comunitatea asta mi se pare ceva genial, total diferit de site-urile matrimoniale. De cand mi-am asumat statutul de single si m-am asezat mai confortabil in el :), am observat o oarecare presiune din partea societatii in sens larg ... inspre a realiza alt parteneriat... Desi multi zic ca au auzit si ei la randul lor ca e bine sau chiar mai bine sa fii singur... un fel de legenda urbana :). Mie cel mai mare dezavantaj mi se parea (nu sexul sic!) lipsa de companie dar uite ca exista acest site unde poti gasi partners in crime :) fara alte tensiuni si obligatii. Ma bucur nespus ca v-am gasit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă