Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Natura fantastica si o multime de surprize! 31 august - 2 septembrie 2018

<< < (3/19) > >>

Angela T:
Salutări! Multumesc pentru primire! Abia astept sa plec in Vatra Dornei din perioada 26-29 si m-am gandit ca nu ar mai strica o iesire pe vara asta. Am mai fost si anul trecut in Sighișoara si mi-a placut mult. Am pendulat intre 2 iesiri din august, dar pozele Dianei m-au convins sa o aleg pe aceasta.  *|*

krondia:
Angela, iti inteleg dilema. Avem o tara incredibil de frumoasa, mereu surprinzatoare, concurand cu succes obiective renumite din afara. Si cate alte locuri asteapta sa fie descoperite sau puse in valoare, asta pana nu e prea tarziu.

Viscri a avut noroc cu printul Charles, apoi exemplul sau a fost preluat si in alte localitati sasesti, a aparut festivalul Haferland si alte evenimente la nivel local care incearca sa salveze ce se mai poate – multe biserici fortificate sunt in stare avansata de degradare.

Mercheasa e un sat parca uitat de lume, una din cele mai izolate localitati din judetul Brasov, fara cale ferata si autobuz zilnic. Natura, obiceiurile si mestesugurile au ramas neschimbate fata de secolul trecut. Dar, cel mai mult, localnicii se mandresc cu gorunul batran de la marginea satului. In varsta de 900 de ani, a fost martorul intemeierii Transilvaniei si stie toate povestile locului :) Este intr-adevar, impresionant, si nu doar prin dimensiuni – e nevoie de cel putin 8 persoane ca sa poata sa il cuprinda – dar transmite o energie speciala acest copac. Sa tot stai la umbra lui si sa te bucuri in liniste de privelistea din jur.
Acum stejarul este protejat, are chiar si o zi a lui cand se organizeaza o competitie de alergat.
Cand vom ajunge noi va fi liniste, uitati cateva fotografii din vara aceasta.

Angela T:
Minunat! Incep sa ma felicit pentru alegerea făcută. Diana, ușor ușor ne dezvălui din surprize si sper sa mai ramana multe alte elemente de surpriză plăcute de-a lungul ieșirii acesteia.

krondia:
Sigur, Angela, acestea sunt doar obiectivele principale si care nu erau prezentate in fotografii. Si inca o precizare, in toate aceste locuri au fost si parintii mei, care au putin mai multi ani decat mama ta...

krondia:
Munţii Perşani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă