Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Natura nordului: Insulele Faroe 17 - 24 august 2019

<< < (6/6)

admin:
Am rezervat aceiasi locatie si am postat pe forum excursia de anul viitor. Urmeaza pre-rezervarile si apoi la 1 octombrie lansarea pe site. Asa ca cine este interesat de ocuparea unuia din cele 7 locuri, poate sa intre aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2996.0.html si apoi sa ne scrie un Email pe office@singlescamp.ro

Intre timp, atat cat mai am timp, adica astazi, pentru ca maine o sa fiu pe drum spre Portugalia, mai postez cate ceva:

admin:
Mai am inca multe fotografiim dar din pacate nu-mi permite timpul sa mai postez...Maine o sa fiu departe, spre alte zari, in alte peisaje, din care o sa vin incarcat din nou...

Acestea sunt ultimele pe care le mai adaug aici...Sper ca v-au placut si v-ati facut o idee despre ce inseamna Faroe...

Primele pe care vi le arat sunt facute in capitala lor, un mic orasel de 18,000 de locuitori.

Aceasta este catedrala:

Casutele de mai sus sunt dintr-un cartier vechi, de langa port, Tiganes se numeste. Cele rosii de mai jos sunt ministerele si parlamentul:

In port intra si vase de croaziera, am vazut mai multi americani coborati la tarm...

Aici eram la fortareata, de aici se vede bine orasul:

Gata! - am plecat din Portul lui Thor, cum se traduce Toshavn.

Aici eram pe un drum ingust, ingust de coasta. Peisajele iti taiau rasuflarea...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă