Arhiva > Arhiva
Cum petreceti sarbatorile de Pasti?
pe_jumate:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 29 Martie 2010, 22:02 --- Eu si toate care scriem pe aici! N-ai habar cum a fost intalnirea fata in fata! toate suntem exact ca aici pe forum! Citeste cat mai mult si iti vei face om idee! La urmatoarea intalnire sper sa vii cu noi!
--- Terminare citat ---
cu siguranta voi veni cu voi.. si, carmen si capsuna, va multumesc pentru caldura inimilor voastre..
stiti ce e fantastic aici? faptul ca stim cu toatele despre ce e vorba in viata asta.. si e destul sa inceapa una cu un cuvant, ca toate intelegem urmarea.. vorbim cu aceleasi cuvinte, ilustrand aceleasi sau foarte asemanatoare imagini..
abia astept intalnirea de pe 9... carmen, capsuna, o sa fiti la sibiel?
maria171:
pe-jumate
si eu vreau sa iti fiu prietena
si ca prietena zic ca ar fi bine sa iti schimbi numele de user
stii, dupa mine prietenii sunt cei care iti spun si lucruri neplacute, dar adevarate
asta pt ca tin la tine si nu vor sa te minta
mie cine imi spune adevarul imi face un bine, indiferent cat de dur e adevarul ala
maria171:
ioanaxxl
mama a suportat o operatie grea anul trecut, asta dupa 3 infarcturi
acum si-a schimbat modul in care vede lumea
a realizat ca poate maine nu mai vede frunzele unui pom si atunci se bucura de fiecare lucru oricat de mic
pe_jumate:
toata lumea care vrea sa fie prietenul meu sa se grupeze la dreaaaaaaa-pta!
ailalti sa nu se grupeze..
va admir/iubesc pe toti, grupati sau negrupati si abia astept sa ne vedem cumva, prin lastarisul de la Sibiel, ca locuri la pensiune am inteles ca nu mai sunt..
seara buna!
revin dupa 22.00
Catherinna:
Eu sunt singura si culmea, ma simt bine asa. Sambata seara merg la biserica, duminica dimineata la fel si in rest pe aici cu voi. Nu pregatesc nimic deosebit fata de o duminica obisnuita decat vopsesc oua.
Am si eu o mama pe care o onorez cu toate cele necesare pt. Paste si cam atat, nu ma agit cu nimic. Nu ma mai agit sa ofer cadouri de Paste neaparat; o fac atunci cand ne intalnim si mai ales atunci cand vad clar ca cineva are nevoie de ceva.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă