Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018
costi31:
Multumesc de raspuns Mimi ! O0 Oricum eu privesc deja spre alte zari albastre ::)
Vacante perfecte tuturor !!! *|*
Frumoase foto si povestire despre Balcic tu si Rentzi ! :kissing: :bow:
Bon Voyage:
22.06.2018.
Mai sunt 7 locuri disponibile.
danieladimitrescu:
Buna tuturor
Sunt Daniela ghidul vostru pentru excursia Varna. Cel mai probabil vom pleca prin vama Giurgiu si ne vom intoarce prin Vama Veche sau Negru Voda.
Ultima oara cand am revenit de la Balcik, am ales returul prin Negru Voda deoarece e o vama libera, fara aglomeratie.La vama Vama Veche este posibil sa fie aglomerat, deoarece sunt romani care se intorc ori din week-endul din Bulgaria, ori din sejururi, plus autocarele care revin din excursiile de 1 zi.
Asa ca e de preferat sa revenim in tara pe la vama Negru Voda.
Oricum, va fi o excursie vesela, cateva zile la mare ne vor incarca de energie si voie buna.
Excursia la Nesebar e optionala dar cred ca este de neratat. Va rog pe aceasta cale sa cititi bine programul si sa urmariti forumul, deoarece in apropiere voi da informatii tehnico-organizatorice, referitoare laimbracaminte, bani, vreme, etc.
Pana atunci, doresc zile insorite si fericite tuturor!
Fluturas88:
Multumim mult pt informatii,sper sa fie vreme buna:)
Voicu Mihaela Dana:
Buna ziua!
Este prima mini vacanta de genul acesta pentru mine. Poate cineva sa imi zica cati bani de buzunar trebuie sa am? :D
Multumesc.
O zi frumoasa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă