Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 20 - 22 iulie 2018

<< < (2/5) > >>

pinkpanthere:
In ziua cu piscine naturale sper ca vom sta mai mult. Mie imi plac foarte tare.
Am fost cu Gigi&Company in Azore ... tot la de-aste naturalele ... a fost super.
"Langa casa" ... e si mai fain.

danieladimitrescu:
   Buna. In ziua cu piscina si cascadele - vizita la Parcul National Maarata- vom sta acolo toata ziua de dimineata de la 10 pana la 18 cand ne vom indrepta in apropiere sa vizitam Pestera OZN.
   Sunt sigura ca o sa va placa. Acolo putem manca, bea ceva rece, manca inghetata, dar si innota si face ceva drumetie (scurta) pe stanci, spre cascade, unde sunt doua drumuri, unul simplu cu poteci si podete si unul putin mai abrupt care necesita putina atentie.
  Veti descoperi "aproape de casa" locuri despre a caror existenta nici nu banuiati!.

Referitor la precizari tehnico- organizatorice:
Bulgaria este o tara ieftina, cel putin in zona de munte Lovech, Veliko Tarnovo, Plevna.Nu se compara cu zona de coasta a Marii Negre. Sunt putini turisti romani si multi dintre bulgari, gazdele nostre nu prea stiu engleza. Fiti fara grija, oamenii se descurca intotdeauna.Sunt foarte primitori.
Este de preferat sa schimbam bani din euro in leva, este curs mai bun.Vom schimba la intrarea in Bulgaria. 1 euro = cca 1,92 lev. Ca idee despre preturi: o masa de pranz cam 7 leva fast food (snitel, salata, bere), o salata traditionala Shopska 4-5 leva, o bere 2-4 leva, o masa de pranz la restaurant 15-18 leva, o cafea 2 leva, o apa 1 leva sau 1,3 leva ( depinde de sticla 500 ml/1l).
 Intrarile la obiective sunt: 4 leva Cetatea Hysaria, 6 leva Muzeul Etnografic, 4 leva Deli Hammam , 3 leva Parcul national Maarata, intrarea la piscina din parc va fi taxata cred separat, era inchisa cand am mai fost noi, pe timp rece,  3 leva Pestera Devetascha.
 Suvenirurile sunt: 1 leva -4 leva magneti de frigider, 3-6 leva vase de ceramica, 20-40 leva picturi sau obiecte de artizanat lucrate manual (sculpturi in lemn, obiecte din piele), 10-18 leva margele din pietre semipretioase sau amultele pentru zodia fiecaruia ( am scris in Povestile de calatorie ale Danielei , despre pietrele semipretioase purtatoare de noroc ale fiecarei zodii, pe culori).
  Aveti nevoie de costum de baie, prosop, crema de plaja, palarie de soare si voie buna!
  Avem un hotel foarte frumos, aflat intr-un parc de trandafiri, langa o catedrala spectaculoasa prin marime si culori.Suntem in vacanta si vom face totul sa ne simtim minunat impreuna.O vacanta scurta dar care ne va bucura mult.
  Va salut cu drag !

pinkpanthere:
Si noi pe tine. Imi place cum pregatesti excursia. Very nice of you! :thumbup:

Gaby1234:
Buna ziua,

Daca cineva, din diverse motive, sa renunte la excursie, eu sunt interesata sa particip. Ma gasiti la nr. de telefon: 0740240347. Multumesc in avans. :)

Rentzi:
Buna Gaby1234,

Atata timp cat mai sunt locuri este putin probabil sa te sune cineva. Cand nu mai sunt locuri apare scris cu rosu la inceputul postarii sau/si undeva printre postari.
Daca vrei sa mergi acceseaza link-ul de pe la inceputul mesajului unde zice "Rezervari/Inscrieri", te inscrii, eventual faci si plata (de obicei in valuta pentru excursiile externe) si astepti mesajul automat care iti confirma plata si rezervarea. Daca ceva nu merge intocmai poti trimite un mail la agentia BonVoyage pentru lamuriri. Atentie - mesajele automate pot avea intarzaieri de 1-2 zile.
Inca ceva, pe aici oamenii sunt proactivi in sensul ca au initiativa, fac lucrurile sa se intample, nu asteapta sa faca altii pentru ei...  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă