Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vietnam - Cambodgia 30 ianuarie - 10 februarie 2019
Irina L:
Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu viza pentru Cambogia. Trebuie sa o obtinem fiecare personal in momentul in care achitam avansul, sau se poate mai tarziu? Sau trebuie doar sa depunem banii in contul agentiei?
Intreb pentru ca eu am pasaportul expirat si pe site -ul MAE scrie ca avem nevoie de pasaport valabil 6 luni de la intrarea pe teritoriul statului. Faptul ca nu am pasaportul valabil acum reprezinta un impediment pentru excursie?
Multumesc frumos.
admin:
Suntem acum doar in faza de inscriere - rezervare loc. Nu este o problema ca la inscriere pasaportul nu este valabil, se poate achita avansul pentru ocuparea locului. Dar pentru a rezerva zborul agentia are nevoie de un pasaport valabil, deci va fi nevoie sa urgentati obtinerea.
Termenul de 6 luni se refera la momentul in care se intra in Cambogia, nu la data de azi. Pt viza de Cambogia o sa procedam mai incolo, colectiv.
Irina L:
Multumesc frumos
dauina:
Viza pentru Cambogia se obtine simplu la sosire, pe aeroport! Poate fi ceva coada, in functie de cate avioane sosesc atunci, dar se inainteaza relativ bine.
admin:
💥🌍🏵️ Anunt pe cei care isi doresc sa calatoreasca impreuna cu noi in Vietnam- Cambogia, ca mai sunt doar 2 locuri disponibile. Exista si pentru aceste locuri inscrieri, dar pana in acest moment nu au fost confirmate prin plata avansului.
🚩Ocuparea celor 2 locuri se va face in ordinea achitarii avansului. Este practic...ultimul clopotel! 📣
Va anunt de asemenea, pe cei care sunteti inscrisi, ca am completat detaliile de zbor, le puteti consulta in mesajul principal.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă