Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Caraibe: din Guadelupa pana in Martinica 22 martie - 1 aprilie 2019
admin:
S-a atins un prag al inscrierilor! Cine a achitat avans pana la 14.06.2018, beneficiaza de tariful comunicat. La inscrierile care vor avea loc dupa aceasta data se va astepta din partea agentiei confirmarea pentru disponibilitate si comunicarea noului tarif.
oti:
Buna ziua. Gigi, indraznesc o intrebare: se poate face plata cu cardul pe vas? Daca ai idee cam cat ar costa optionalele, ca sa stim aproximativ cu ce bani ne pregatim? Nu cunosc care ar fi tarifele la spectacole, alte servicii pe vas... sa nu ma trezes ca trebuie sa spal puntea pe acolo... :worthy:
admin:
La spectacole intrarea este gratuita si in amfiteatru, cluburi si evident ca si pe punte Tot ce poti cheltui este pt bautura. Apa, cafea, sucuri avem dimineata si seara. Sau cumparaturi de magazinele de pe vas.
Se poate achita cu cardul, fara probleme. Doar sa te asiguri ca banca ta iti da acceptul. Exista POS pe vas, la sfarsitul excursiei se achita tot ce se strange. O sa avem un card la noi care tine loc in multe locuri si de pasaport...
Nu am ajuns inca la excursiile optionale de la aceasta croaziera. Sapatamana viitoare mi-am propus sa tranmit cererile de oferta. Imediat cum primesc va transmit Email informarea.
Bon Voyage:
14.11.2018.
Un loc liber in cabina dubla la femei, dintr-o renuntare.
admin:
2 zile am sa fiu aici, pe acest topic, lucrez la excursiile optionale din Guadelupe si de pe vasul de croaziera. Ma gandeam sa le postez in time, pentru a va da posibilitatea sa le urmariti, one by one...In cateva zile am sa transmit un Email in care va solicit raspunsul in ceea ce priveste intentia de a participa la acestea. Urmeaza apoi sa le achitati in agentie. In acest timp eu am sa fac rezervarile ferme, din timp...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă