Scrise de noi > Poeziile noastre

Atelier de poezie colectiva

<< < (33/47) > >>

adda:
A iesit foarte bine! Te pricepi Wonderland si la scris si la "asamblat". :flori:

wonderland:
Multumesc, sunteti niste dragalase. Si in realitate.  ;)
Deci, cu 4 voturi din 6, s-a decis BT. Daca mai asteptam, sigur era unanimitate. :)

Laur imi dai emotii, credeam ca ne-ai lasat vreun vers ceva... Dar nu-i tarziu.
Io sigur ma uit, caut un ragaz.
O mustruluiala tot iei: puteai sa spui si tu macar ceva de genul:
Pentru ca ati fost cuminti
Va las un episod din Las Fierbinti
In care toata lumea glasuieste-n versuri
Ca sa va starnesc surasuri
 ;D :2funny:

Laur:
iti place momita
sa auzi la las fierbinti
versuri cu fete "cuminti"

na belea, m-am molipsit :faint:

aaaa, acu mi-am amintit :)
un film. e chiar bunicel si tot pe tema.
Muse (2017)
Samuel Salomon suferă enorm, chiar dacă a trecut aproape an de la moartea tragică a prietenei sale. Samuel are seară de seară un coșmar în care o femeie este ucisă brutal de un ritual ciudat. Dintr-o dată, aceeași femeie care apare în fiecare noapte în visele sale este găsită moartă în exact aceleași împrejurări. Samuel se strecoară pe scena crimei și acolo îl întâlnește pe Rachel, care a visat de asemenea despre crimă. Împreună, vor face tot ce pot pentru a descoperi identitatea misterului, intrând într-o lume înspăimântătoare, controlată de figurile care au inspirat artiști de-a lungul timpului: Muzele.

wonderland:
Da, vezi ca se ia. :2funny:
Suntem la topicul Ce filme vedem? Sau vrei sa ne sugerezi, subtil,  ca Muzele sunt niste entitati periculoase, care vor sa-ti controleze viata:)  :strambatura:

noiembrie:
Muzele au ramas in mare parte necunoscute,artistii pe care I-au inspirat si-au castigat nemurirea.

Mai rau e cand te arzi rau,si langa rugul tau nu e o muza,ci doar ...o versatila!

"Mai e timp/pentru tot,mai e timp"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă