Scrise de noi > Poeziile noastre

Atelier de poezie colectiva

<< < (24/47) > >>

Dana Hd:
ma-nfasor in tacerea-mi
ca intr-un clopot de floare
si umbra prelinsa din gand
pe ziduri, zgariata, sangerand, ma doare

acum mi-i urat, ca-i pustiu;
nu-i tacere, dar vorbe ploioase
ma patrund si ma dor
cu lacrima-nghetata in vis, printre gene,
noroiul se-ncheaga alaturi de zbor

ma-nfasor in tacerea-mi
ca intr-un clopot de floare.....

(de fapt, nu e ...starea mea de acum, ci doar niste rime publicate acum 1000 de ani, dar ...sunt pe tema :) )

wonderland:
 :faint: wow, asta e Dana HD care spunea ca nu gaseste rima?  :applause: :applause: :applause:  :smitten:

Acum, hai sa vedem cum te pot ajuta:
1. daca cineva aseaza aici, in atelier o strofa, un gand sau un rand, inseamna ca ele se vor integrate in poezia colectiva.
2. varianta tehnica pentru poezii "individuale", fie ca au sau nu legatura cu tema atelierului, e una singura, cu doua cai de aplicare: a) trimitem lui Gigi pe email (office@singlescamp.ro), cu titlu, autor, imagine/link tynpic pt imagine si rugamintea de a o posta la Poeziile noastre. b) postam in Subiecte Generala-Postarea articolelor, tot cu titlu, autor,  imagine. De acolo o va lua Gigi si o va muta la Poeziile noastre.
Tot asa trimitem spre publicare si articole, nu doar poezii
3. Acum voi trimite eu Vitraliile la Gigi si il voi ruga sa o stearga de aici (asta asa, pentru ca sunt bucuroasa si nerabdatoare sa o vad mai repede la locul ei, pe care-l merita)
4. am explicat asa detaliat ca poate mai vor si altii sa stie. Si cum sa procedeze, si ca, in general pot ajuta cu informatii, dar  am acces la aceleasi unelte tehnice ca orice membru al forumului.  :)
5. Acum atasez si varianta asamblata. Mi-am permis sa propun un titlu, sa  fac mici inversiuni si mci modificari. o fi bine, o fi rau, o sa-mi spuneti voi.  Astept pareri, reclamatii, dorinte de autor si... sugestii...
Va imbratisez pe toti, cunoscuti si necunoscuti, cu drag!

PS - stiti ca trebuie sa gasim si o imagine. eu am propus cateva, mai ales una,  la Discutii prin imagine. Silencio vi se pare ok? http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,139.msg132380.html#new

wonderland:
PS -1 ideal ar fi sa primesc fedback sau/ok-ul de transmiitere in cursul diminetii. Maine  in zori Gigi isi ia zborul (la propriu, spre Maroc) si va trebui sa asteptam sa revina. io, recunosc, sunt nerabdatoare s-o vad la locul ei, binemeritat  ::)
2. Dana Hd, misiune indeplinita. de-acum, asteptam sa verifice Gigi email-ul si sa aiba timp de postat.  :smitten: :kissing:

Dana Hd:
multumesc, wonderland :)
mie imi place cum ai aranjat poezia si ultima fotografie chiar se potriveste.

Gabi p:
wonderland "asamblarea" e perfecta  :applause: iar imaginea Silencio e intr-adevar deosebita. :smitten:
O zi buna tuturor !  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă