Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Un week-end pentru monoparentali si copii. Pestera, jud Brasov 6 - 8 iulie 2018

<< < (3/3)

wonderland:
Daca nu scrie cu rosu "nu mai sunt locuri disponibile", formularul de rezervare e activ, atunci inseamna ca sunt locuri. Dar nu se stie pentru cat timp.  ;)

lidia.Iasi:
Buna! Sunt Lidia, insotitorul de grup in excursia de la Pestera. Nr meu de telefon este 0743 122214. Ma puteti contacta daca aveti nevoie de indrumari pentru a ajunge la pensiune Eu sunt de cateva zile in zona, intr-o tabara pentru copii si ne-am bucurat din plin de vreme buna si peisaje senzationale. Sper ca vremea sa tina cu noi si in zilele urmatoare, sa petrecem cat mai mult timp in natura.

Accesul in satul Pestera se face din Moeciu de Jos (drumul E574) pe partea dreapta cum vii din directia Brasov - Bran. Drumul este pitoresc,putin in panta si cu serpentine iar pensiunea este pe partea stanga cum urcati. Sunt locuri de parcare chiar in fata. Daca nu aveti cu ce sa ajungeti pana la pensiune va pot lua eu cu masina din Bran, doar sa ma anuntati.
Check-in-ul se face incepand cu ora 14.00. Ne intalnim toti la ora 16.00 iar la 17.00 avem prima activitate.
Echipamentul. In descrierea excursiei aveti lista cu echipamentul necesar pentru drumetie.
Drum bun sa aveti si ne vedem maine!

wonderland:
Nicio mămică, niciun tătic nu ne-a povestește cum a fost pentru copii, dar și pentru ei?  :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă