Scrise de noi > Poeziile noastre
Nimicnicie
Gabi p:
"Zambesc si... plang" - Superba...plina de sensibilitate .... si are o nota de optimism - incepe cu zambesc si se termina la fel. Mi-a placut foarte mult. :applause: :applause: :applause:
oviarad:
Multumesc noiembrie ceea ce n-am nu-mi poate lua nimeni nu ? glumesc si eu ;)
Multumesc Gabi_p e doar o incercare mai optimista fata de cele dinainte , optimism provenit in mare parte din contactul cu voi toti din SCT, si din povestile voastre
wonderland:
--- Citat din: oviarad din Joi, 22 Februarie 2018, 14:05 ---ei , bine , multumesc admin , uite inca una sa o puneti unde credeti ca se potriveste :)
--- Terminare citat ---
:faint: :faint: :faint:
Daaaaa, sa vina muntele la Mahomed! :tomato:
Oviarad, ti-am mai zis in vreo 3 locuri. Gigi asteapta, se bucura si apreciaza orice contributie a membrilor la continutul forumului.
Deci, cine are si vrea poate sa-i trimita
Aici, intr-o zona de tranzit: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
Sau pe email office@singlescamp.ro
Oricare ar fi calea, autorul indica locul:
Articolele noastre/Poeziile noastre
Alege o imagine reprezentativa ataseaza imaginea sau link de pe tynipic )
Pune titlul si sub titlul numele autorului, de X/@X dupa cum doreste...
Daca primeste girul lui Gigi, el o va publica cat de repede poate, are timp.
Ideea e ca e important sa ai si rabdare pana la postare, caci daca Gigi e plecat cu grupurile timpul lui e si mai limitat.
Asa, daca le lasi imprastiate peste tot, e posibil sa ramana asa si ar fi pacat sa se risipeasca. :whistle:
Pe scurt cam asta inseamna...mai asteptam din ce a zis Gigi, nu ca asteapta sa faca sapaturi pe forum, ci ca asteapta pe email sau la Postarea articolelor (link-ul indicat)
--- Citat din: admin din Joi, 22 Februarie 2018, 08:58 --- bravo Ovidiu si ...mai asteptam!
--- Terminare citat ---
PS. Chiar, bravo! :thumbup:
oviarad:
Imi pare rau wonderland , insa eu sunt limitat tehnologic, de aceea am postat aici , o sa trimit de acum unde mi-ai spus , insa poze si alte inserari ma depasesc :-[
wonderland:
oviarad, uneori stilul meu e abrupt si interpretabil.
Nu esti obligat sa faci nimic din ce nu doresti sau nu-ti face placere :)
Eu spuneam doar ca scrii frumos si ca daca le trimiti la Gigi, gandurile tale vor aparea acolo unde sunt usor de gasit de oricine, oricand.
:kissing:
Stii unde, nu?
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,38.0.html
Navigare
Du-te la versiunea completă