Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (20/26) > >>

Wanderer:
Da, si eu sper sa vedem trovantii uscati si razand in soare. Stiu ca prognoza zice altceva, dar mai e pana duminica, cu atatea zile inainte nu e tocmai precisa asa, la ora. Hai sa ne concentram, sa mutam ploaia mai la noaptea spre luni asa, ca oricum a doua zi la serviciu nu conteaza prea mult cum va fi.  ;D
Si cat timp drumul de caramizi galbene se vede clar in fata si o avem pe Dorothy cu noi, totul e bine. Sa nu-l pierdem pe drum prin padure pe Toto, dragul de el. Semnat: Glinda (sa vedem la cine au ajuns pantofii de rubin... bocancii mei cred ca nu se pun :)

Wonderland/Dorothy (asa o sa-ti ramana numele!), saru'mana pentru tutoriale! Sa vad ce or avea pentru mine la Decathlon, ca prin alta parte nu ma vad ajungand si nici de comanda pe net nu prea mai e timp, ca ar fi o idee buna sa vina coletul inainte sa plec in excursie, zic.  ::)

Seara buna, dragilor, si pregatiri cu spor! Mai e putin din ziua a cincea. E de bine. Ne asteapta padurea, muntele si cel mai albastru cer. Si multa veselie, sunt sigura de asta.

costi31:
Bine Dorothy , eu sunt leul cel fricos ... ma iei si pe mine in tara minunilor ?  :flori: doar sa.mi zici de unde ... :help:  oricum sigur te-oi ajuta si eu la nevoie... :'(

wonderland:
 :magic:  ;D
Spre țara minunilor fiecare e nevoit să își găsească drumul. Unde e, fiecare dintre noi știe sau va afla.
Dar cu siguranță ne vom întâlni cu toții în Țara Luanei și o să ne minunăm de ce vedem, auzim, simțim.

Buna dimineata, ziua a 4-a...   :strong:

Iustin:
Traim de atat timp in tara minunilor incat nici macar nu mai realizam asta. Material bibliografic: https://loreleimihalcea.wordpress.com/2010/03/17/romania-tara-minunilor/

Am aflat ca exista si o firma numita "Tara minunilor SRL" (CUI 31062089)  in Iasi. Wonderland, este firma ta?

costi31:
A.m.r. 3 zile !  *|* Astept cu sufletul la gura o veste buna din partea Lidiei pe care o salut cu drag !  :bow:   :flori: Voi  ce mai faceti ? V- ati pregatit pregatit bagajele ?  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă