Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (19/26) > >>

wonderland:
Ziua a 5-a
Rezolvat partial cu echipamentul. As fi vrut bocanci noi, dar nu mi-a iesit. Ceea ce înseamnă că cei vechi vor fi norocoși să mai bată un drum. Astept cu rabdare  ziua plecarii. Pentru mine va fi ca o evadare in forta dintr-o perioada aglomerata si grea. Pana una alta am vazut in zare niste fulgere.  Sunt 99,99% convinsa ca vremea va fi superba, numa buna pentru plimbari in natura, in locuri misterioase si chefuri de seara (asa ne-a promis Mimi  :giggle:).

Despre cine și cum de unde mai vine și cu ce gânduri - avem informații tot parțiale. Vreo 4, parcă, dacă am numărat bine, vin cu Lidia, pe traseul dinspre Iași. Vreo 2 din Bucuresti, 1 din Cluj... Încă nu se văd în zare ceilalți, până la 21.  :whistle:

Hai să intrăm în atmosferă - Un reportaj TVR despre locurile în care vom ajunge peste 5 zile. Athosul românesc, cică...
! No longer available

Wanderer:
Ziua a cincea deja... Abia acum ma alatur din nou grupului, care intre timp, de cand am batut eu alte coclauri, s-a intregit. S-au organizat foarte bine in lipsa mea, se pare ca de sete nu vom suferi. Par un grup fain, desi pe unii inca nu-i cunoastem, dar avem rabdare.

Incerc sa reiau, pe ultimii... 200 m, bruma de organizare lasata de izbeliste atunci cand sfarsitul lui septembrie parea foarte departe. Sunt cam in acelasi stadiu, azi ma duc sa-mi caut bocanci, desi tare ma tem ca si eu o sa-i scot la inca o plimbare in padure pe cei vechi. Merita, sunt prieteni buni.
Dilema "cu bat sau fara" e bine mersi, sanatoasa si in putere, inca nu stiu daca mi-ar fi de folos sau nu. Imi mai trebuie o pelerina din aia de speriat copiii, care sa acopere si rucsacul. Si ceva pantaloni de munte. Cam multe, cam prost cu timpul, nu stiu ce o sa reusesc sa fac. Pe principiul "nu stiu de unde sa incep, mai bine sa incep cu o pauza", acum savurez ultima gura de cafea, inca sub impresia foarte puternica lasata de reportajul postat de Wonderland, despre lumea splendida si plina de mistere stravechi care ne asteapta. Nu mai am rabdare.

Iustin:
Conform AccuWeather doar duminica va fi ploaie rece.
https://www.accuweather.com/ro/ro/patarlagele/282852/daily-weather-forecast/282852

costi31:
Multumim Iustin ! vremea excelenta ! Wanderer , cam rarut dar f. dragut ! Uraganul Wonderland ne-a prins pe toti in valtoarea ei , urmeaza si victime ...glumesc !     :2funny:  Oare mai vin si alte furtuni , cicloane in Luana ?   Eu inca sper sa prind masina...astept sa scrie si Lidia ceva despre traseu .  :bow:   ::)

wonderland:
Sunt convinsa ca nu vom avea nicio victima si niciun sacrificiu.
De unde atata uragan?  Am uitat sa ma prezint: Dorothy :)))))

Poate mutam si ploaia aia de duminica spre seara, macar. Sa apucam sa vedem trovantii.

Wanderer, m-am amuzat cu pregatirile gasite si lasate in acelasi stadiu. Si io la fel. Bocancii vechi, betele (iar!) imprumutate, pelerina e o geaca..  Macar o baterie noua la lanterna frontala ar trebui sa-mi iau, nu? ;D
Dar sigur am un chef nebun de iesirea asta. Vreau, am nevoie sa vad cer, padure, culori de toamna, pietre vii si oameni si mai vii.E bine!

PS- apropo de bete, nu stiu daca ai vazut tutorialele postate de mine http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1489.msg135559/topicseen.html#msg135559

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă