Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (17/26) > >>

wonderland:
Multumesc, noiembrie...:) Eu speram să fie jurnalul topicului, nu al meu. Dar tu ai dreptate, saună putem face oriunde, legendele locului n-au același farmec doar citite. Ascultate cu talpa înfiptă în pământul locului...

Lista e cumva făcută, în capu meu. Am apucat să văd că la Hervis au ceva promoții la bocanci.
Ar trebui să mă mișc mai repede, dar sarcinile de serviciu nu-mi prea lasă timp. :(

wonderland:
Ziua a 8-a
Incă așteptăm spărgători de gheață. Chit că s-a răcit bine. Mă tot gândesc la cerul albastru mai intens decat oriunde în altă parte a lumii, după cum așa frumos ne-a prezentat admin pe aici și devin nerăbdătoare să ajung să-l văd, să-l simt, să mă las...iluzionată.

Dacă știați, vă reamintesc: cei care nu dau niciun semn pe topic sunt cei care vor da de băut celor care și-au anunțat participarea.  :angel:

Mimi:
  Ceata albastra...frumoasa legenda.Va doresc din toata inima sa o auziti la fata locului .Costi ,nu uita ca mi-ai promis poze.
Pensiunea arata foarte bine.De sauna...nu cred ca ca veti mai avea nici timp , nici chef , fiindca dupa o zi pe drum ,cu siguranta urmeza cheful de seara!
Nu uitati de aparatele foto si carduri de memorie goale. Veti avea ce poza!

costi31:
Ziua 9 si 8 : una rece una calda ! cea de ieri a fost urata , dar astazi am avut mult soare si-n cer si-n priviri !  ::)
Deja m-am obisnuit cu genul de excursie in care nu zice nimeni nimic inainte ...asa a fost si in Maramures ( prima cu SCT ) daca este vre-o problema ...toti stiu unde sa scrie , daca nu...nimic . :giggle:  Dar Heei ! asta este doar pe forum    ;)  Ganditi-va ce fain este cand mananci , bei , vorbesti cu prieteni ! Doar noi asta suntem : PRIETENI !  :pleasantry:
Stiu ca este cam greu sa legi o conversatie , dar zau ....un mesaj ceva este ca si cum ai fi spus ca existi !

Azi ca si ieri sunt cam bosumflat ! vedem maine ... :knuppel2:

costi31:
Mimi , eu ce-am promis nu uit ! Memorie am la greu !  ::) :dance:  :flori:  Doar ca din pacate mi-am stricat un aparat bun , am ramas cu ceva de 12 mpx , oricum o sa fac cu ce am  :slap: :giggle: 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă