Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (16/26) > >>

Iustin:

--- Citat din: florian1974 din Duminică, 09 Septembrie 2018, 21:04 ---asta este ,imi pare rau stric planurile altora de aici.AM PLATIT AVANSUL DE 200 RON

--- Terminare citat ---

Mai bine plateai full ca sa economisesti clickuri.
Nu strici planurile nimanui, dimpotriva, ai eliminat riscurile :))

florian1974:
tot pe linga am ramas.a platit altcineva inaintea mea.POATE DATA VIITOARE SUNT MAI NOROCOS

crystyna2000:
Buna tuturor,

10 zile, atat de putin...Ce repede a trecut vara !
Abia astept sa ne intalnim, reintalnim, sa ne plimbam, sa povestim; eu urc din Ploiesti, in consecinta dorm mai mult  :)

O saptamana frumoasa! Si o seara asemenea!

wonderland:
ziua a 9-a înaintea plecării:

Da, Cristina, prea repede. N-ai zis nimic de saună, dat fiind că tu ai mai fost. Este, este timp de ea?

--- Citat din: florian1974 din Luni, 10 Septembrie 2018, 19:46 ---tot pe linga am ramas.a platit altcineva inaintea mea.POATE DATA VIITOARE SUNT MAI NOROCOS

--- Terminare citat ---
Ce sa-i faci, Florian1974, e ca în viață, uneori câștigă cei care...tac și fac! Data viitoare, sigur vei fi mai norocos.

Chiar si cei care nu  tac și sparg gheața pe forum sunt câștigători. :giggle:

Cât de pregătiri sunt la stadiul: hai să fac o listă...
Zi frumoasă!

noiembrie:
ziua 9 din jurnalul lui Wonderland
Nu sunt din grupul acesta,nu stiu daca va fi timp de sauna.
Probabil veti face sauna urcand,ducand in gand atatea posibile intamplari,cu ochii dupa ceata albastra...
Legendele locului,spuse de atatea generatii,trebuiesc luate in seama,plus ca a fost o vreme in care acolo
se antrenau anumiti copii.
Pe altarele de sus nu se pot sacrifica decat fiinte pure...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă