Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (10/26) > >>

costi31:
Multumim Mimi !
Nu-i  nevoie de nici un supliment de viteza Wonderland   :worship: , mi-a soptit mie o pasarica ca cica acolo se intampla fenomene paranormale , sa vezi ce repede ne teleportam  :strong:  ;)
Si mie mi-ar placea traseul mentionat de Noiembrie ( macar la dus sau intors ) dar asta depinde de Lidia si de cei care sunt inscrisi ca daca-s vre-o 2 in Barlad , unul in Adjud si restul la Tecuci  :giggle: atunci... cred ca faceti  slalom ?   :uglystupid2:  :happy:

Mimi:
 Apropo de fenomene paranormale , sa aveti ceva baterii sau acumulatori de rezerva ,pentru ca pe Varful Turtudui se descarca foarte repede.
In legatura cu teleportarea , chiar ne-a aratat ghida un loc , o "poarta" despre care se crede ca facea legatura cu alte dimensiuni...
Iarasi grija cu telefoanele mobile ;nu stiu cum e acum la Patarlagele , dar la Alunis unde am stat noi si unde cred ca o sa mergeti in vizita si voi, nu era pic de semnal .

wonderland:
Telefonul meu se va simti in mediul lui. Macar nu va mai zice lumea ca eu sunt sursa fenomenelor prin care trece, bietul de el ;D

costi31:
Tooot...  Mimi , amabila si grijulie ca de obicei ! Multumim !  :bow:

Mimi:
  Mi-e asa de dor de locurile acelea, incat , chiar si vorbind despre ele , ma simt minunat . :)
Daca ajungeti si la lacul Hansaru ,sa-l salutati din partea mea ! Sa nu ratati Cubul , chiar daca e un pic mai greu de ajuns la el.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă