Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018
crystyna2000:
Buna tuturor,
Legat de bete, un subiect dezbatut aici: eu bat de trekking nu am, nu folosesc, mai mult ma incurca... umbrela nu o iau ca s-ar putea sa atraga ploaia :)
Sigur vom avea vreme buna, intotdeauna am avut vreme buna in vacante, chiar si in zona Buzaului, unde am mai fost in 2016, in noiembrie.
Mai este pana in septembrie, timpul trece repede...timpul spun/nu vara, caci prin Ploiesti vara n-a poposit prea multe zile in acest an; poate vine in septembrie, in compensatie...
O zi frumoasa!
costi31:
Cu cer albastru luminos pare mult mai frumos totul , eu deja ma vad acolo , stie sigur Gigi am incredere !!! ::) :)
Crystyna2000 , tu parca-ai fi o caprioara , prima in sir , sper sa nu ne lasi in urma pe ceilati mai putin saltareti :-\ ca tot te prindem noi pan-la urma :happy: vezi ca nu mai iau bete , merg pe mana ta ...dar cam cum e traseul ? cine stie ? ^-^
wonderland:
Da, stim Gigi, se întâmplă ceva și se aranjează...ploile. de fapt vremea buna. din ce-am citit, chiar si anul ăsta, când timpul imprevizibil și cu fenomene extreme n-a ocolit vreo două din acțiunile SCT, în ansamblu vreme a ținut cu drumeții. Sau, însoțitorii de grup au știut să strecoare drumeții printre ploi și furtuni :strong: :0 :applause:
Cât despre cer...o să-l văd în continuare albastru, fără să las bucuria stărilor de reverie să devină și ea o iluzie... :angel:
Bețele astea...mare discuțiie stârnesc, într-adevăr. Și mie mi se păreau că mă încurcă. Dar de la o vreme :) simt că mă ajută, unul singur, mai ales la coborâri abrupte ceea ce, din ce știu, nu prea avem pe aici.
Poate ne mai povestește Cristina despre traseu, mai ales că ea a mai fost. Chiar, ce te-a făcut să revii?
wonderland:
Cică nu e bine cum fac eu, doar cu un băț.
(pare interminabilă discuția despre bețe și...se ia și pe alte topicuri). Așa că am căutat și am găsit tutoriale, scrise sau video, de la experți.
Click pe link:
Pare să fie nevoie de instruire și antrenament. :slap:
Așa că am căutat, am găsit câteva indicații de la experți. N-am vrut să le pun peste tot unde s-a discutat de bețe. Click pe link:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1489.msg135559/topicseen.html#msg135559
costi31:
Se pare ca '' Luana '' ma tine numa-n suspans si mister :giggle: da las' c-ajung eu la dansa pana la urma ! :tickedoff:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă