Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018
wonderland:
:)
Noroc de Iustin, ca m-a facut sa zambesc. Dar, confirm!
In rest parca am sarit din avion fara parasuta. In Tara Minunilor finantarilor nerambursabile, provocari la tot pasul. Acu ma-ntreb:
1. Unde gasesc o zi libera, pentru odihna, inainte de plecare? :o
2. De unde iau un supliment de viteza?
3. De ce n-am stiut ca bocancii mei nu-s doar vechi, ci si dezlipiti>
Va salut, ma duc sa-mi fac bagajul. Ma voi baza pe fotografiile facute de Cristi, Iordan, Cristina, Lidia :)
costi31:
Nici eu nu-s gata , abia fac gentuta de voiaj , sper sa termin pana la 12-1 habar nu am ca ma misc in reluare...daca stiam rugam pe cineva sa ma trezeasca si pe mine dimineata pe la 5.00 :giggle: oricum pt. orice eventualitate 0733350375 ( v-as fi recunoscator ) multumesc ! O0
Somn usor va doresc ! :angel: :angel: :angel:
wonderland:
Buna dimineata! Am in minte un puzzle de imagini, culori, povesti... Va mai trece un timp pana se vor aseza intr-un tablou.
Drumul spre casa a fost lung pentru noi, iesenii. (l-am inclus si pe Costi :) ). Am prins accidentul despre care s-a vorbit deja la stiri, de pe Dn2, din localitatea Pasureni. Pe la 21.30 am ajuns acasa. Asa ca noi avem o scuza ca n-am postat nimic pe seara. :)
Eu am facut doar cateva poze. Astept cu nerabdare de la voi.
Pana atunci postez din ce am, cat sa dau tonu. O calatorie magica. Eu una ma simt intoarsa din alt spatiu, din alt timp. Si cu greu imi dau seama ce caut aici. :)
Va salut, va imbratisez pe toti. postez cateva imagini si revin sa citesc impresii lasate de voi :)
Trovantii
Inceputul calatoriei prin Tara Luanei - biserici si locuinte "ingaurite", altare magice, locuri de initiere in cultul armelor.
Surpriza Lidiei din ultima zi: Noroaiele vulcanoase. :) Pardon: Vulcanii noroiosi.
crystyna2000:
Locuri fascinante in tara Luanei, frumoase si misterioase in acelasi timp...atat de multe povesti nu am mai auzit din copilarie, mi-a placut mult!
Drumetia de sambata a fost cu adevarat magica: am strabatut livezi cu pomi fructiferi, pasuni cu capite de fan care miroseau ca amintirile copilariei mele iar de pe munte am coborat pe intuneric, in aerul racoros al unei nopti cu luna plina; cat despre Tutrtudui...desi scund, acest varf ne-a oferit o panorama superba, de neuitat.
O sa revin pe seara cu poze, sunt inca in refacere...
O saptamana buna va doresc!
wonderland:
Te imbratisez :) Nu stiu de ce zici tu ca e scund, cand știi prea bine că pentru cineva a fost primul și cel mai înalt. :magic: Perspectivele astea, domle! Ai mâncat nucile adunate zilele astea? :kissing:
Refacere usoara. Eu, culmea n-am febra musculara. Ca de la cele 3 aspirine, că de la energia locurilor, rămâne un mister.
A fost spectaculos, magic!
Mi-a părut tare rău să aflu că Iustin a fost nevoit să plece. Tuturor ne-a părut rău, convinși că ți-ar fi plăcut mult și că ar fi fost și mai vesel, cu tine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă