Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018
krondia:
Va reamintesc programul pentru maine:
- 8:15 - 10:30 micul dejun
- 9:00 plecarea de la hotel la Oradea pentru turul pietonal
- 9:30 intalnirea in Oradea, piata Unirii, la statuia lui Mihai Viteazu
Turul pietonal va dura aproximativ 3 ore
14:00 - intalnirea in fata hotelului pentru cei care doresc sa mearga la strandul Apollo
19:00 cina + petrecere in restaurantul hotelului
admin:
Distractie faina tuturor! Mi-as dori mult sa stiu ca aceste petreceri zonale i-au atins tinta: sa se formeze nuclee de prieteni, cu care sa incepem plecarile din acele locuri. Este un moment important pentru formarea unor grupuri zonale.
Nu stiu cum e timpul, dar sa stiti ca daca stii cum sa ti-l petreci...nu exista vreme rea! Voi sunteti impreuna acolo, va puteti bucura de grup, sa va cunoasteti, sa socializati, sa va distrati si pt ca sunteti la Felix, sa va balaciti!
simo arad:
Mulțumim Gigi. Oradea este minunata. Avem noroc de vreme perfectă. Mai avem puțin și începe petrecerea *|* :dance: ne gândim cu drag la voi ;).
Ghita:
E liniste mare pe aici...Impresii sau comentarii despre petrecere, nimeni nimic...? ;) ;) ;)
Armyman1907:
Nu stiu Ghita, eu inca imi pun impresiile in ordine. Ma gandesc la procentul de oameni super multumiti ca mine de exemplu, la cei care nu au gasit ce asteptau si la procentul ala mic dar important de frustrati.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă