Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018

<< < (10/19) > >>

oviarad:
Ioana buna ta prietena Simona din Arad sper sa nu fie aceasi persoana cu prima mea fosta sotie Simona din Arad, ar fi ceva, nu?

Bon Voyage:
Astazi s-a inchis lista rezervarilor pentru acest eveniment iar structura grupului pe camere a fost trimisa hotelului.
Suntem in plin sezon ,cu foarte multe excursii de organizat si nu mai putem reveni cu modificari de ultima ora care pot modifica aceasta structura.
Toate camere rezervate sunt in regim de dbl. Daca exista persoane care vin impreuna sau stiu deja care este colega/colegul de camera pot trimite pe e-mail-ul agentiei  aceasta cerere.

Ancutza:
Buna !
 Speranta moare ultima. Daca cineva vrea sa renunte, sunt gata sa-i iau locul la petrecere. Daca nu, distractie placuta tuturor! O seara faina sa aveti!

simo arad:
 Ovi, relax  ;D. Chiar daca ai același nume cu fiul meu, te asigur ca nu ne cunoaștem. O sa avem ocazia curând la un pahar de palinca împreună cu o gasca de oameni faini :dance: *|*

oviarad:
M-am linistit, ok atunci ne vedem la petrecere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă