Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii montane in Masivul Cozia si Muntele Basarab 18 - 20 mai 2018

<< < (13/20) > >>

Syzygium:
Ah, oviarad, va invidiez pentru Cozia! Frumoase si elocvente pozele dar spune ceva si de traseu, cat de greu a fost?
Hai ca pun si eu poze din Ciucas.

oviarad:
Traseul solicitant dar realizabil, ceea ce s-a si intamplat , sunt sigur ca ai fi facut fata Syzygium,, cel mai frumos a fost la coborare unde cativa dintre noi au facut cunostiinta cu pamantul, intr-un mod extrem de gratios(vreo 2 ore de ploaie au transformat portiuni din poteca in patinuar).

wonderland:
Doar oviarad a fost in Cozia? ::)

Nina Petre:

Ma grabesc sa pun cateva poze fiindca nicio clipa nu vreau sa se creada despre aceasta excursie ca a fost altfel decat bestiala!!!
N-am timp acum sa dezvolt dar o sa revin. Sigur se vor mobiliza si ceilalti fiindca a fost un grup asa cum imi imaginam eu ca trebuie  sa fie atunci cand ma gandeam sa vin in cu SC.

oviarad:
Frumoasa excursie, minunat grup, mititel dar sprinten, o drumetie de nota 10 solicitanta desi nu foarte , mi-a placut foarte mult, abia astept urmatoarea :) apropo o rugaminte cineva prin Bucuresti care sta la casa, sa las masina vreo 7 zile gasesc, platesc cazare :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă