Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2018
crispop:
Am adresat aceasta intrebare sperand ca ruta sa fie prin Craiova, gandindu-ma ca iesirea din tara se va face pe la Bechet si nu vedeam normal sa ajung in Bucuresti pentru a ma intoarce in Craiova cu autocarul :slap:
admin:
12.03.2018 In lista de inscrieri sunt 32 de persoane. Din cei inscrisi 22 au achitat deja avansul, iar altor 4 li s-au intocmit facturi. Inseamna 26 de rezervari. Mai sunt doar 10 locuri disponibile si in ritmul in care se fac inscrieri aici, foarte foarte curand numarul de inscrisi o sa depaseasca pe cel al locurilor disponibile. Pentru ca ocuparea locurilor se face in ordinea platii avansului, nu cel al inscrierii, exista posibilitatea sa fiti inscris dar sa nu prindeti loc daca nu va grabiti cu plata avansului. Vreau sa se inteleaga acest lucru si sa nu existe suparari pe agentie ca cineva nu a prins un loc. Agentia nu are cum sa stie ce intentie are fiecare inscris; daca doreste ferm rezervare, sau a facut-o doar la impuls si nu are de gand sa mearga in acea excursie. Din acest motiv se lasa rezervarile deschise, pana la ocuparea ultimului loc. Si de aceea uneori apar pe ultima suta situatii de over-booking, la care nu exista solutie sau rezolvare, decat returnarea avansului celui de sub linie.
Bon Voyage:
Mai este un loc disponibil intr-o camera dbl la barbati
oviarad:
M-am inscris si eu, o sa trimit maine cele necesare pentru facturare :)
Bon Voyage:
Nu mai sunt locuri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă