Arhiva > Arhiva

Cum ne pregatim de Sf. Pasti?

<< < (10/16) > >>

steliana:
pe langa ce am pregatit ...
mai facem AZI un mic program administrativ, maine ceva de-ale gurii ...
in rest ... distractie la maxim!

sa aveti un Paste Fericit, cu multe bucurii!

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Vineri, 22 Aprilie 2011, 14:40 ---
in rest ... distractie la maxim!
sa aveti un Paste Fericit, cu multe bucurii!

--- Terminare citat ---

ai extras ... esentialul  ;D

un Paste minunat la casuta ta de vara, steli!  ;D

EUGENIA110:
Sarbatori fericite tuturor!

almi_gabi:
frumoase oualele Eugenia. Tu le-ai vopsit?

EUGENIA110:
   Nu, Gabi, anul acesta nu pot minca nici miel, nici oua, nici alte preparate mai grele pentru ca bila mea s-a transformat in cariera de pietricele si am extirpat-o si acum tin regim. Poza am primit-o azi de la fiica mea cea mica din Anglia. Ea este cea care mai pastreaza traditiile, desi e acolo singura, fara familie. Anul trecut mi-a trimis trei poze frumoase cu oua vopsite de ea, insa nu le-am putut pune in mesaj pentru ca erau prea mari si scria acolo "eroare".

Meniul meu de Paste e facut din ciorba de loboda cu ou si smintina, sarmalute din piept de curcan in frunze de stevie si gratar de piept de pui cu garnitura de spanac. Fara oua rosii, fara miel, pasca sau cozonac. In schimb am facut trei feluri de fursecuri din aluat fraged (nu am voie aluat dospit), o prajitura pe care o faceam foarte des cind locuiam in Timisoara, cu crema din zahar caramel si nuci in foi de napolitana, iar miine voi face doua checuri, unul alb cu iaurt si altul marmorat cu ciocolata. Prea multe dulciuri, dar nu pot renunta la ele.

Sarbatori fericite, Gabi, cu sanatate si lumina in suflet! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă