Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere la Sibiu si o zi in natura! 5 - 6 mai 2018

<< < (13/14) > >>

admin:
Am promis ca revin cu informatia referitoare la masa de pranz de maine din Muzeul Satului. Am rezervat 40 de locuri la unul dintre localurile de incinta, Hanul din Batrani. O sa servim un meniu fix, asa cum anticipasem ieri: corba de vacuta + mixed grill (o bucatica de piept de pui, una de ceafa si un mic) cu cartofi taranesti si salata de varza. O sa va placa cu siguranta acolo...prevad ca va fi greu de urnit grupul... :)

Asa cum am comunicat deja, va astept la intrarea in Muzeul Satului, ora 9.50, la 10.00 sa intram. Sper ca vina toata lumea...

Paul O.:
Restaurantul e super... Am mai fost pe acolo. Ne gasim dimineata lume!!  :yeah:

adda:
Cred ca lumea înca se reface dupa petrecerea de aseara.  :giggle:
Ca la orice petrecere marca SC a fost multa distractie si voie buna, s-a dansat mult. Nu prea am cuvintele la mine acum sa descriu atmosfera ;D
Despre Sibiu și plimbarea prin Muzeul satului as fi subiectiva dacă as începe sa îl laud , eu fiind sibianca. :giggle:

Paul O.:
Da...refacere..mai ales cei care am vizitat și clubul.. A fost prima mea experiență,și cu siguranță nu ultima.

Teutta36:
Bravo Paul. Bine ca te ai distrat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă