Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere la Sibiu si o zi in natura! 5 - 6 mai 2018
wonderland:
adda, cred ca unii dintre ei vor transport organzat, optional si aditional, pana la ...petrecere, din ce inteleg eu.
--- Citat din: kriss din Sâmbătă, 07 Aprilie 2018, 20:08 ---Propun sa deschidem lista de transport organizat pe ruta Bucuresti -Sibiu,avand in vedere ca o sa fie o distractie pe cinste , ar fi mai comod , pentru noi petrecaretii , sa nu avem si aceasta grija, de a conduce..
--- Terminare citat ---
Dar e bine ca le-ai atras atentia. Acum ramane sa se edifice fiecare daca s-a inscris la "Petrecere la Sibiu" sau la "Excursie la Sibiu!"
De exemlu, Judit, care zice ca s-a inscris in..."aceasta excursie", desi suntem pe topicul de la petrecere.
:slap:
Rodica_I:
Buna Dimineata , sunt 2 actiuni, cu plecari in doua zile diferite .
Aici e lista pentru cea cu plecare in data de 5 mai ;)
Bon Voyage - interne:
Buna tuturor,
Pentru a nu se mai creea confuzii intre cele 2 evenimente, dorim sa precizam:
- excursia la "Sibiu 4-6 mai" are transportul inclus in pret si exista deja microbuz inchiriat cu plecare din Bucuresti.
- pentru cel de-al doilea eveniment "Petrecere la Sibiu si o zi in natura 5-6 mai" nu se va organiza transport cu microbuz, urmand ca cei inscrisi sa se grupeze pe masini personale SAU sa opteze pentru prima varianta.
Va rugam sa ne transmiteti pe emailul office@bonvoyagesibiu.ro optiunea aleasa.
!!! Avem nevoie de raspunsurile dumneavoastra cat mai curand pentru a comunica hotelului numarul exact de camere in cazul in care alegeti prima varianta. !!!
Teutta36:
Am trimis. Excursie Sibiu-4-6 mai . :thumbup:
wonderland:
Iar aici e Petrecere la Sibiu si o zi in natura! - 5-6 mai. :slap: |o ???
Pentru mesaje legate de Excursie la Sibiu 4-6 mai click pe link: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2654.0.html
PS. Fiecare topic, ca e vorba de o excursie, subiect de discutie, articol, are un titlu clar, tocmai ca sa nu ne incurcam. Toate actiunile, cu denumire explicita, perioada de desfasurare, pot fi gasite in:Pagina de Start - Excursii si evenimente -Excursii si vacante Singles Camp&Travel 2018
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,57.0.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă