Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (20/25) > >>

loredana71:
Bună Rami. Mulțumim pentru urări. Un An Nou fericit și ție! Cu tot ce îți dorești.
Și pentru Gigi și Samiza, drum bun și sa ne vedem cu bine.
Abia aștept sa va cunosc pe toți și sa ne distram!  *|*

Forintz:

--- Citat din: MirceaBZ din Vineri, 28 Decembrie 2018, 20:46 ---Bine te-am regasit !...Eu plec din Buzau cu masina duminica,30 dec/ la ora 07:30...vin pana in BLEJOI si intru pe Sos. Nordului si ajung la Mc Donald s Nord...este la intersectia cu Bd. Republicii...este corect ?...vin cu cineva cu masina...el se va intoarce inapoi la Buzau...o sa ajung la ora 09:00 la Mc drive...unde am stabilit ca ne intalnim...poti sa imi lasi aici nr. tau de tel. si al prietenului tau pentru a lua legatura ?...Pana atunci...Toate cele bune !...Sarbatori Fericite !...

--- Terminare citat ---
Salut Mircea ! vino fara probleme sper sa ai drum bun de acolo de la Buzau ! Numarul lui Ionut il gasesti mai sus in comunicarile noastre. Intalnirea este la orele 09.00 la Mc donalds Drive asa cum bine ai inteles strada Republicii. Masina am precizat o mai sus. In caz de probleme sau de intarziati o sa va sun n-am sa plec pana nu vorbesc cu voi ! La multi Ani si sa avem un An nou mai bun si o petrecere frumoasa !

ionut piciorus:
Pe maine atunci MirceaBz si Florinz. La buna vedere!

MirceaBZ:

--- Citat din: Forintz din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 09:05 ---Salut Mircea ! vino fara probleme sper sa ai drum bun de acolo de la Buzau ! Numarul lui Ionut il gasesti mai sus in comunicarile noastre. Intalnirea este la orele 09.00 la Mc donalds Drive asa cum bine ai inteles strada Republicii. Masina am precizat o mai sus. In caz de probleme sau de intarziati o sa va sun n-am sa plec pana nu vorbesc cu voi ! La multi Ani si sa avem un An nou mai bun si o petrecere frumoasa !

--- Terminare citat ---
OK !...Ne vedem maine !...

Rami:
Am uitat sa va spun aseara  ;)
Asa cum a scris Gigi la inceputul acestei povesti, sa nu ratați turul orasului si nici pe Loti, de fapt restaurantul lui :giggle:
Merita amandoua! :applause:
Zile de neuitat sa aveti si sa incepeti anul în forta  :yeah: :dance: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă