Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Edith:
Buna ! De la Timisoara pleaca cineva in data de 30 , cu un loc liber si pentru mine ?
Pisicuța:
Bună seara!
Pentru cei ce merg din 29dec se va propune un program pentru data de 30? :applause:
Forintz:
--- Citat din: MirceaBZ din Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, 18:11 ---Bine v-am regasit !...Cine trece prin Buzau sau Ploiesti in drum spre Targu Mures ...pleaca pe 30 dec. sau 29 dec. 2018...si are un loc liber in masina ?...
REVELION Singles Camp 2019 Targu Mures...
--- Terminare citat ---
Salut Mircea te as putea ajuta eu mai am doua locuri libere plec din Ploiesti pe data de 30.12.2018
MirceaBZ:
--- Citat din: Forintz din Vineri, 21 Decembrie 2018, 19:59 ---Salut Mircea te as putea ajuta eu mai am doua locuri libere plec din Ploiesti pe data de 30.12.2018
--- Terminare citat ---
Salut !...Multumesc !...La ce ora pleci din Ploiesti ?...Eu as veni cu trenul din Buzau in Gara Ploiesti Sud...pot sa iau un taxi din Ploiesti Sud spre zona din care pleci...poti sa imi lasi un nr. de tel . ?...eu am : 0744 225928 sau 0760 293760...Toate cele bune !...
Violeta V:
Bună!
Pleacă cineva din București pe 29? Eventual cu un loc liber si pentru mine?
Mulțumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă