Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie: SPA, petreceri si prieteni noi. 29.11 - 02.12.2018

<< < (7/9) > >>

CATANA LENUTA:
BUNA ZIUA

Inca nu am primit programul de excursie cand este intrarea ora la hotel in data de 29.11.2018 daca ne intampina cineva de la agemtie?

admin:
Auleu, Lenuta, tu ai inteles modul nostru de organizare, comunicare, etc....? :-[ Stii sper ca TOATE informatiile se dau DOAR aici, pe forum.  ??? Nu stiu de ce spui ca "nu ai primit". Noi nu trimitem Email, nu sunam, nu anuntam in alt fel decat aici pe forum.

Alta confuzie care vad ca se face, desi repetam asta si o notam pe site...NU TRATATI ce se intampla aici ca pe o agentie turistica. Insotitorul de grup este DIN PARTEA SINGLES CAMP si este nominalizat la fiecare excursie in parte inca de la faza de lansare. Nu din partea agentiei, ea are asa cum explicam DOAR rol logistic. Daca oamenii care vin cu noi ne asociaza cu o agentie, inseamna ca nu au citit despre noi, ce facem, cum lucram. Din confuzii de astea apar apoi probleme.

Cu un raspuns in urma, cineva ma intreba care este ora de check in. Am raspuns: ora 14.00. De la acea ora se poate veni, pe masura ce ajungeti Lidia o sa va repartizeze pe camere. Daca sunteti noi o sa va gaseasca persoane pe cat de compatibile este posibil.  :)

Pana la cina din club si la prezentarile pe care o sa le faca Lidia, se poate tot sosi la hotel, dar dupa ora 18.30 o sa fiti intampinati doar de receptioner, la 19.00 Lidia o sa fie pregatita si va asteaptain club.

CATANA LENUTA:
Multumesc pentru mesaj eu particip pentru prima data la acest gen de excursie si inca nu am apucat sa ma famializez pe viitor la urmatoarele excursii voi socializa mai mult...am inteles.
Cu respect

lidia.Iasi:
A aparut o modificare la ora de check-in. Este o informatie pe care abia am primit-o de la hotel. Va transmit programul pentru prima zi:

Joi, 29 noiembrie - check-in incepand cu ora 15.oo
Eu voi fi la receptie intre 15.00 - 18.00. Daca ajungeti mai tarziu, nu este nici o problema, veti fi repartizati in camere de receptioner.
De la 19.30 avem cina tip bufet in clubul care este rezervat in exclusivitate pentru noi. Am sa va rog sa faceti tot posibilul sa ajungeti pana la ora 20.00.  Prima seara este de cunoastere, vom vorbi despre programul din urmatoarele zile, va voi prezenta fotografii din excursiile noastre si ce calatorii am mai pregatit pentru anul urmator. Este ocazia sa puneti intrebari si sa aflati ce  doriti despre destinatiile noastre de vacanta si despre comunitatea Singles Camp. Nu este o seara de party, ci una ca o sueta, la un pahar de vin si de vorba, ca intre prieteni.
Petrecerile vor fi in urmatoarele 2 seri. Vom avea si un Dj anul acesta, acelasi care a fost la Revelionul Singles Camp
Pentru iesirile la parada de 1 decembrie sau in turul pietonal va recomand sa va luati haine groase.. Se anunta vreme insorita dar geroasa, cu temperaturi sub 0 grade.
Drum bun sa aveti!

MadalinaB:
Buna ziua  tuturor,

din Timisoara  este cineva?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă