Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Sibiu! 4 - 6 mai 2018
oviarad:
Rodidoina, te poti relaxa, varsta din buletin nu e importanta, daca vrei totusi sa fii mai linistita, cauta in calendar, vei vedea cam ce varste sunt pe aici, dar asa cum am mai spus cel mai bine citeste postarile si vei intelege mai bine ce persoane gasesti pe site.
O seara frumoasa.
P.S. Rezervarea trebuie facuta pe linkul de la inceputul paginii , il gasesti unde scrie rezervari, dupa rezervare vei primi un mail care te va ghida pentru urmatori pasi, daca ai parcurs deja acesti pasi, e ok, nu mai baga in seama postarea mea, am vrut doar sa fiu sigur ca ai urmat procedura corecta pentru a fi inscrisa in excursie.
danieladimitrescu:
Buna, sunt Daniela Dimitrescu, ghidul vostru pentru aceasta excursie. Ma bucur mult pentru noii veniti dar si pentru cei "vechi". In legatura cu varsta, deviza mea este "Fifty is the new twenty". A fi membru Singles Camp, este un privilegiu, credeti-ma.Acela de a intalni si cunoaste oameni minunati si a petrece impreuna momente vesele si pline de optimism. Nu putini sunt cei care, intorsi din excursiile Singles Camp, au revenit la activitatile cotidiene mult mai motivati, mai optimisti si bineinteles...relaxati!
In curand voi avea ocazia sa impartasesc cu voi povesti despre obiectivele pe care le vom vizita, sub a doua mea deviza, #Cred in povesti.Bun venit, tuturor!
rodidoina:
Excursia se apropie si as vrea sa stiu daca, dupa ce am platit si transa a 2-a, mai trebuie sa fac ceva in legatura cu transportul sau, pur si simplu, vin la locul de plecare si la ora anuntate si totul e ok?
Astept cu nerabdare sa va cunosc☺.
wonderland:
La excursiile la care transportul e inclus, ca la aceasta, nu se fac liste de transport. Deci, raspunsul la intrebarea ta....
--- Citat din: rodidoina din Marți, 10 Aprilie 2018, 17:49 ---pur si simplu, vin la locul de plecare si la ora anuntate si totul e ok?
--- Terminare citat ---
DA. :)
Bon Voyage - interne:
Buna tuturor,
Pentru a nu se mai creea confuzii intre cele 2 evenimente, dorim sa precizam:
- excursia la "Sibiu 4-6 mai" are transportul inclus in pret si exista deja microbuz inchiriat cu plecare din Bucuresti.
- pentru cel de-al doilea eveniment "Petrecere la Sibiu si o zi in natura 5-6 mai" nu se va organiza transport cu microbuz, urmand ca cei inscrisi sa se grupeze pe masini personale SAU sa opteze pentru prima varianta.
Va rugam sa ne transmiteti pe emailul office@bonvoyagesibiu.ro optiunea aleasa.
!!! Avem nevoie de raspunsurile dumneavoastra cat mai curand pentru a comunica hotelului numarul exact de camere in cazul in care alegeti prima varianta. !!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă