Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
Miha-ella:
Buna seara, tuturor!
Am luat legatura cu lumi66 (sau ea a luat legatura cu mine) si, surprizaa! Ne cunoastem! :))
Intrebare pentru organizatori...de fapt mai multe: :)
1. Eu lucrez vineri pe 15.06 pana la ora 14, asa ca, impreuna cu lumi66 vom pleca din Constanta in jur de ora 15 si vom ajunge la hotel Triumf in jur de ora 18-19. Este tarziu? Incurcam ceva? Va fi cineva la receptie si pentru noi? pentru cazare, lasat bagaje si fuguta la seara greceasca? :)
2. Este vreo posibilitate sa fim cazate amandoua in aceeasi camera?
P.s. Daca ste_fan si lummy vor sa plece si ei in jur de ora 15, luam legatura si ne organizam cu transportul cu o singura masina.
Va multumesc!
ste_fan:
Buna. Pentru fetele din Constanta dati-mi un telefon pentru o discutie preliminara. Aveti nr. meu de telefon intr-o postare mai sus. Nu ma deranjeaza indiferent de ora.
wonderland:
Miha-ella, sigur vor fi receptionerii :). Acu nu stiu ce sa zic, daca ajungeti asa tarziu, probabil veti gasi cazarile, repartitiile pe camere deja facute. La fel de probabil sa gasiti o camera pentru voi... Eventual puteti sa-l sunati pe Gabi Lala, mai aproape de data actiunii, sa-i comunicati ca ajungeti mai tarziu.
Sau sa vedeti daca nu rezolvati cu o invoire, ceva.
Succes!
PS - in locul vostru l-as suna pe Ste_fan pe la 2-3 dimineata, daca zice ca ii este indiferent ora. ;D
Lumy:
Buna, cam la ce ora ar fi ok sa ajungem? Eu pot sa plec mai devreme din C-ta.
wonderland:
Pai, va puteti orienta in functie de programul descris in detaliu in prezentarea actiunii, de ce pachet v-ati luat... ::)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2649.0.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă