Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
IoanaMM:
Vin din Ploiesti cu o prietena (Ploiesti-Buzau-Braila).
Mai avem un loc liber in masina. Plecam din Ploiesti in intervalul orar 15.00-15.30. Asteptam cu drag sa va cunoastem. Seara frumoasa!
costinjb:
Sigur,pt cris tel meu:
0745154485
Gabriel:
Info utile- pentru excursia pe Dunare,avand in vedere ca vom merge si putin pe jos (cca 300m) intre Nava Ovidiu si locul de unde ne urcam in barci,trebuie sa aveti incaltaminte adecvata (adidasi,etc),ceva subtire cu maneca lunga,sapca si eventual un repelent de tantari(preventiv). Apa a scazut foarte mult si barcile nu pot merge direct de la vapor.Nava Ovidiu va pleca la ora 9,30,asa ca sambata dimineata-pentru cei cu cazare- incepand cu ora 8 se va servi micul dejun,apoi vom merge catre Nava Ovidiu cu masinile (se pot lasa in parcarea de langa Primarie) sau pe jos (cca 20 minute pe jos). Pe vapor sa aveti fiecare ceva lichide.....pentru 4 ore de petrecut pe ape........
adibarbu:
Salutare ! Eu ajung sambata dimineata pe 16.05 la Braila in jurul orei 8:30 . Cum procedez. Unde va fi locul de intalnire ? Ne intalnim la receptia hotelului ? Multumesc !
Gabriel:
Info utile- Pentru cei care ajung vineri mai devreme,dupa cazare, pana la cina,pot efectua o plimbare placuta la racoare pe aleile Parcului Monument,aflat in vecinatatea Hotelului (5 minute pe jos).
Sambata,dupa plimbarea pe Dunare,vom ramane pentru masa de pranz pe faleza Dunarii,intr-o locatie deosebita situata pe Dunare,foarte aproape de locul unde opreste nava Ovidiu. Am luat 2 variante de meniu,iar vineri seara o sa facem o lista cu ce si cum doriti fiecare. Dupa aceea ne intoarcem la hotel,ne odihnim putin si vom merge in statiunea Lacu Sarat,pentru o scurta plimbare pe malul lacului si prin statiune (aici se merge cu masini personale).Seara este petrecerea cu DJ si atmosfera deosebita !
Duminica,dupa micul dejun,va propun o plimbare prin zona veche a Brailei.
Drum bun tuturor celor care veniti din alte zone si va asteptam la Braila !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă