Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere in Moldova! Piatra Neamt 16 - 17 iunie 2018
admin:
Da, am tot promis si mi-am propus ca o sa raspund celor care doresc doar petrecere, doar ca timpul meu, din pacate este comprimat la maxim...Este clar ca mai mult nu mai pot face, am cam atins limita mea biologica...De aici incolo, va trebui sa implic noi persoane nu doar pentru partea de insotire de grupuri ci si cea de organizare...Comunitatea este in crestere exponentiala, se doreste si asteapta tot mai mult, ori sunt zile cand efectiv incep la 6.00 si finalizez ziua de birou la 22.00. Si apoi plec cu un grup...
Dar sa nu ma abat de la subiect. Aici aveti raspunsul: pentru cei din Piatra Neamt serviciile de cina festiva&party - tariful de participare la petrecerea zonala Moldova Nord in care este inclus meniul de cina festiva (bauturile sunt extra, se vor comanda de catre fiecare in parte) este 120 lei/persoana. Aceasta suma se va achita dupa inscrierea pe site la petrcere si anuntarea agentiei ca nu aveti nevoie de cazare pentru ca sunteti din Piatra Neamt. Am rugamintea sa se inteleaga ca aceasta posibilitatea o au doar cei din Piara Neamt, sa nu "asediati" agentia cu cereri ca doriti sa participati dar fara cazare. Este foarte greu la numarul de inscrieri in SC sa se lucreze pe liste separate, stiti ca modul in care se fac rezervarile este unul online, automat.
CAMY15:
Buna ziua! Doresc să particip si eu, dar scrie ca trebuia plătit avansul până pe 25 mai. Deja a trecut , mai pot plăti ? Rezervarea am facut /o abia azi pe e-mail.
CAMY15:
Mentionez ca sunt din jud.iasi.
wonderland:
Camy15, atata vreme cat nu scrie "Nu mai sunt locuri", iar formularul de rezervare nu e blocat, inseamna ca mai poti plati.
Termenul pentru avans e dat si ca sa se poata numara participantii cu rezervare (nu doar cei care s-au inscris). Data e scris de la lansare, nu se mai fac modificari pe parcurs. Dar daca a trecut data de avans si mai sunt locuri, poti sa te raportezi la urmatoarea data, pentru restul de plata.
Vezi ca termenul final de plata e 1 iunie, deci poti sa platesti rata integrala, cu o noapte/cu doua nopti cazare, dupa cum ti-ai propus....
Petrecere frumoasa!
CAMY15:
Multumesc!! :) :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă