Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri si voie buna la Padina Ursului 12-14 octombrie 2018
kriss:
Lista pentru transport din Bucuresti!
1. Marcela Topliceanu
2. Roxana S
3. Mariana D
4. Mirela M urcare Ploiesti
5. Ioana F
6. Iustin D
7. Mihaela Comisel
8. Rodica S
9. Ani Piculeata
10. Constanta D.
aveti grija cand copiati lista de transport , sa nu uitati pe cineva pe drum.. (Vezi :pinkpanthere..pierduse nr.1 )
pinkpanthere:
Merci, draga mea si scuze Marcelei.
costinjb:
Ma inscriu,dar nu stiu daca programul este complect!!! Mai vine cineva din zona GL-BR? In program sunt incluse si trasee? Echipament? In pret(490) este inclus transportul pina la locatie?
wonderland:
Dupa titlu, punctul principal e petrecerea, din descriere te prinzi ca e combinata si cu ceva plimbari.
Deci, programul e complet, chiar daca nu e detaliat.
--- Citat din: admin din Luni, 22 Ianuarie 2018, 14:31 ---Mi-am dorit si am cautat o astfel de locatie, care ofera intimitate, care ne da posibilitatea sa stam 3 zile impreuna, sa ne plimbam in natura, sa povestim, sa petrecem.
--- Terminare citat ---
......
--- Citat din: admin din Luni, 22 Ianuarie 2018, 14:31 ---Aceasta actiune se adreseaza profilului de persoana mai activa. Nu este recomandata persoanelor deloc antrenate, care au probleme de sanatate si care nu pot pastra un ritm de mers constant pe o distanta de cca 15 km.
--- Terminare citat ---
mirelami:
Lista inscriere plecare din Bucuresti - Mirela Ivanov
Abia astept!
:flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă