Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Balcik, Castelul si Marea 9 - 10 iunie 2018

<< < (2/7) > >>

Nicoletaborcan:
Buna dimineata , am platit excursia in urma cu vreo 2 saptamani si v-am trimis pe email copia dupa buletin si chitanta...insa nu am primit nici un raspuns ...

wonderland:
Din ce stiu eu nu se trimit raspunsuri imediat dupa transmiterea email-ului
Dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

--- Citat din: admin din Marți, 06 Septembrie 2016, 13:51 ---De aceea am implementat soft-ul de rezervare, sa faca acest lucru automat. Pt a primi Email-ul automat de confirnare a platii nu este insa suficienta transmiterea Email a documentului cu care s-a efecruat plata, ci de incasarea efectiva. Doar in momentul in care banii intra in cont se poate face operarea in soft. Si pt ca volumul de lucru e f.mare operarea nu se face zilnic ci la cateva zile, in pachet. Exista deci o diferenta intre efectuarea platii si confirmarea incasarii.

--- Terminare citat ---

E bine sa verifici si in Spam. Eventual sa mai trimiti un email la agentie.

admin:
Ti-am raspuns si pe Email Nicoleta, o mai fac si aici. Am transmis si agentiei sa verifice manual ce s-a intamplat. Sunt doua situatii care duc la o astfel de situatie, explic ca niciuna din vina noastra si de aceea solicit si rog rabdare pentru a se putea face verificarea:

- adresa de mail office@bonvoyagesibiu.ro nu se afla in address book-ul celui inscris, asa cum recomandam pe site si atunci este posibil ca raspunsul agentiei sa fie perceput ca SPAM

- daca adresa celui inscris este gazduita de yahoo.com atunci sunt posibile o multime de anomalii; de cand a fost spart acest domeniu si afectate peste 1 miliard de adrese, cei de la yahoo au pus niste filtre care din constatatea multora functioneaza aleator, nepermitand primirea de mesaje chiar de la white senders, asa cum suntem noi.

Dupa ce se finalizeaza probleme de urgenta in agentie se va verifica si comunica manual plata.

Nicoletaborcan:
Buna ziua.. nu am primit nici un raspuns in legatura cu plata facuta de mine pentru excursia din Balchik... a trecujt mai bine de o luna de cand v-am trimis pe email chitanta de plata si nu am primit nici un raspuns...

Nicoletaborcan:
Vroiam sa va intreb daca mai aveti locuri pentru aceasta excursie...???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă