Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bruxelles - Covorul de flori 16 - 19 august 2018

<< < (4/13) > >>

adda:
Urmez exemplul Ioaneibil de pe un alt topic, recurg la "amenintare"  :knuppel2: :giggle:
Cine vine in excursie la Bruxelles si  nu da un semn aici pe forum o sa faca cinste cu gofre, bomboane si bere...  :giggle:

Rodidoina, bine ai venit in grupul nostru. Cu siguranta o sa fie o excursie reusita.

oviarad:
Raspund eu chiar daca nu merg, astfel poate scutesc pe careva ;), eu nu vin in aceasta actiune dar mi-ar fi placut sa o fac pentru a ne cunoaste adda  :)

adda:
Nu-i nimic Ovi, poate ne cunoastem cu alta ocazie, la o alta actiune  :) dar sa stii ca nu scutesti pe nimeni :)

ioanabil:
Ovidiu si Adda aveti ocazie sa va cunoasteti la Baile Felix, Ovidiu da bomboanele si Adda berea  :whistle:
Adda sper sa inceapa sa prinda aceasta metoda si sa se anime si la voi forumul. Ovidiu si eu vreau  3 bomboane :whistle:

adda:
Ioanabil, sa stii ca m-a tentat foarte mult sa vin cu voi la Felix, dar din pacate nu pot sa imi iau liber in acea perioada,de cand s-a lansat o luasem in vizor :) . Sper cu alta ocazie sa ne intalnim. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă