Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe urmele dacilor. Sanctuare, istorie, vestigii. 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (8/9) > >>

admin:
Avem ceva povesti cu daci, cu campuri verzi, cu oamenii faini de pe acolo?  ::)

Firescu Violeta:
Pentru mine a fost o excursie foarte relaxanta, in care am intanit oameni frumosi si am descoperit locuri inedite.
Am plecat in excursie “cu inima deschisa” si am avut parte de o experienta ce merita repetata.
Apreciez in mod deosebit modul profesional in care agentia, prin Lidia, a organizat excursia pe parcursul celor 5 zile. Desi am plecat cu asteptarea ca “nimeni nu va fi mofturos”, chiar de la cazare am avut surpriza sa aflu ca in grup sunt totusi persoane care doresc sa schimbe “regulile” transmise initial pe site-ul agentiei si forum. Calmul si diplomatia insotitorului de grup au fost de nota 10*.

Povestile cu daci si “fete / fetze albe” au fost multe, spuse din diferite perspective si deschizatoare de noi intrebari... dar viata este facuta pentru a ne intreba si a cauta apoi raspunsuri.
Nadajduiesc sa ne revedem curand la o poveste, jocuri si dans in jurul unui frumos foc de tabara.
Va salut din Ardeal!

Doamna cu Dar:
M-am simtit extraordinar, Lidia si Bogdan au fost, ca de obicei, foarte grijulii cu noi (organizare perfecta şi adaptabilitate la situatie excelenta :smitten:), am reusit sa intram in atmosfera locului, cu povesti si trasee prin paduri, cu sanctuare mistice, cu panorame uimitoare şi foc de tabără.
Am apreciat cu cat suflet şi dedicare ne-a prezentat dl. Brilinski Sarmisegetuza Regia.
Multumiri lui Cosmin pentru incursiunea în spiritualitate, traseul catre cetati şi explicaţiile de la Blidaru si Costesti si exoticului Vasile pentru traseul la Fetele Albe şi legenda din sanctuar.
M-am bucurat de prezenta si cunostintele dlui. prof. Dan Oltean pe care l-am ascultat pana seara tarziu (in poieniţă aproape ca ma congelasem si cu toate astea nu indrazneam sa ma misc doar ca sa mai ascult un pic de istorie altfel decat am invatat in scoala).
Spre rusinea mea nu am reusit sa retin numele domnisoarei ghid de la Castelul Huniazilor dar va ramane in sufletul meu cu ghidusiile şi dragalasenia ei.
M-am bucurat de oameni extraordinari cu care am legat prietenii si sper sa ii revad curand.
Magda  :love:

oti:
ce frumos este la inceput, cand evadezi din gri in verde, cand uiti de praful soselei si nimeresti chiar in namolul muntelui, in frunzisul des!!!! realitatea te copleseste.
nu am intalnit daci sau romani, ci doar oameni pentru care timpul s-a oprit in loc. cu o pasiune mult invidiata, te obliga parca sa te apleci asupra legendelor, sa scurmi pamantul in cale si sa crezi ca ai inca multe de invatat.
am invata aici sa fim toleranti cu multitudinea de firi si gandiri, sa acceptam diversitatea si sa nu ne mai miram de ceea ce e diferit de logica noastra.
mai, si aveau o afinata bunnaaa!!!!

am multumit gazdelor ca ne-au vindecat de stres si oboseala, am multumit celor ce au facut posibila aceasta plimbare si multumim in continuare oamenilor, ca pot fi asa de veseli si minunati!  :flori:

Firescu Violeta:
Multumim, Cristi, pentru fotografii.
Ai surprins foarte bine toate momentele frumoase din incursiunea grupului nostru in "tinutul dacilor".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă