Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe urmele dacilor. Sanctuare, istorie, vestigii. 28 aprilie - 2 mai 2018
Firescu Violeta:
Buna tuturor,
Am achitat avansul de 200 lei si am trei intrebari in legatura cu aceasta excursie:
1. in legatura cu imbarcarea/ transportul, doresc sa ma intalnesc cu grupul la Deva, iar in 2 mai sa fac "debarcarea" la Orastie (centrul orasului). In acest caz, sunt dispusa sa achit suma totala de 700 lei. Agreeaza agentia aceasta solutie pentru imbarcare-debarcare?
2. in legatura cu urmatoarea plata, as dori sa achit toata suma ramasa, o singura data (nu doua rate). Intentionez sa fac plata prin internet banking si pot trimite extrasul de cont pentru confirmarea platii. Se accepta aceasta varianta?
3. Conform site-ului, termenul de plata pentru achitarea ratelor este tot data de 20 aprilie. Corect?
Multumesc, Violeta
wonderland:
Intrebarile tale sunt mai potrivite de transmis pe email, catre agentie.
1. Daca punctele indicate de tine sunt pe traseul precizat si ai achitat tariful corespunzator, in general se stabilesc cu soferul locurile si orele de imbarcare. Cu debarcarea la fel, doar sa afli daca trece prin centrul Orastiei. Datele de contact ale soferului sunt de obicei afisate cu 2-3 zile inainte de plecare.
2. Cu siguranta poti sa achiti suma integral. dupa, transmiti prin email extrasul de cont.
3. Daca asa scrie, asa e. (pe site, pe email-ul automat pe care l-ai primit cand ai facut rezervarea)
Daca informatiile mele de muritor de rand, pardon, simplu forumist nu sunt multumitoare, atunci cel mai bine e sa le adresezi pe email, agentiei.
Succes!
krondia:
Wonderland a raspuns corect.
Referitor la termenele de plata, data pana la care se poate achita excursia este, intr-adevar, 20 aprilie.
In cazul in care data la care incepe actiunea este foarte apropiata ratele se pot comasa, caz in care sumele restante se vor achita intr-o singura transa. Acesta este motivul pentru care coincid termenele de plata.
Firescu Violeta:
Multumesc pentru raspunsuri.
Obs. Sunt un nou membru al grupului si am ales sa ma alatur in special pentru aceasta excursie in natura, in perioada mini-vacantei de 1 mai.
Ieri am transmis intrebarile prin email, pe adresa "de office", impreuna cu dovada platii avansului.
Astazi am primit confirmarea platii, fara un raspuns la intrebari. Ca urmare, am sunat la numarul de mobil mentionat in email si a fost o alta incercare nereusita de a afla un raspuns... am dedus ca este posibil ca orice intrebare legata de o excursie se face exclusiv pe forum.
Am primit in cursul zilei un raspuns telefonic din partea agentiei, cu raspunsuri concrete.
Apreciez efortul si operativitatea tuturor.
wonderland:
Cu drag. Da, ai dedus bine. Acest lucru e chiar mentionat la fiecare excursie. In general se recomanda sa citim cu atentie pe site, pe forum, in email-urile automate sau de raspuns si sa evitam sunatul sau trimisul email-urilor. Pentru ca sunt toate detaliile in prezentare si se pierde mult timp repetand cam aceleasi informatii. Noi suntem sute, organizatorii sunt o mana de oameni. La mici nelamuriri pot raspunde si cei vechi, care au participat deja la alte excursii.
Distractie placuta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă