Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai
wonderland:
Nu ignorati si oferta PGabrielei de a va transmite poze. Doar lasati-i aici un semn :)
--- Citat din: PGabriela din Joi, 03 Mai 2018, 21:19 ---Pozele le-am arhivat, daca sunt doritori sa-mi spuneti ca sa vi le trimit.
--- Terminare citat ---
admin:
Eu am facut cateva sute de fotografii. Unele cand am haladuit singur, altele cand am fost impreuna cu voi. Din pacate nu am timp acum sa va trimit imaginile mele... azi si maine sunt cu grupul de Sibiu, iar poimaine cu cel de Andaluzia. Cand ma intorc o sa ca transmit tuturor ceea ce am surprins eu...
PGabriela:
Da, Gigi
Eu doresc pozele. Multumesc mult
rodica64:
Multumim Gigi si asteptam cu nerabdare.
Nadia:
Multumesc fam Candea, multumesc Daniela, vizita la Istanbul a fost o excursie fantastica si in primul rand datorita d-voastra. Istorie, peisaje,descoperiri gastronomice,distractie.
Cuvintele spun prea putin despre sentimentele traite in aceasta excursie, iar lucrurile minunate trec prea repede.
PS aparatul foto s-a defectat in excursie la momentul nepotrivit, iar daca d-voastra aveti poze frumoase si timpul disponibil va sunt recunoscatoare daca imi veti transmite cateva - multumesc anticipat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă