Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai

<< < (12/16) > >>

Misona:
Mult succes Danielei! Sunt sigura ca va este si va fi in continuare un insotitor de grup minunat! La cat mai multe succese impreuna!

danieladimitrescu:
 Buna tuturor
  As vrea in primul rand sa multumesc grupului meu din excursia Istanbul - Pe urma sultanului Suleyman Magnificul. Sunt fericita daca ati gasit acest oras intr-adevar magnific. Multumesc celor care au sprijinit prin atitudinea lor in grup, efortul meu de a face un turism de calitate. Pentru ca un ghid cultural nu poate face nimic singur, fara "raspuns" de la grup, asa cum Gigi a exprimat mai sus. Multumesc foarte mult familiei Candea pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Nu voi dezamagi. Port in suflet dragostea pentru lucrul bine facut si am sentimentul responsabilitatii. Nu ma dau batuta usor. Cu toate acestea sigur ca te intristeaza sa auzi "dna ghid nu sunt furculite la masa, nu sunt cesti", cand in acelasi moment personalul de serviciu tocmai le aducea. Sau "de ce sa mergem cu vaporul, nu putem cu autobuzul"? Pai de ce? Uite asa, ca sa fie mai aventuroasa excursia!
  Sunt optimista si o fire vesela si imi doresc mult sa impartasesc grupurilor mele din experienta turistica culturala, dublata de experienta mea de viata. Simt ca am ce le spune.
   Va multumesc tuturor pentru incurajari!
   Sunt nerabdatoare sa cream impreuna cu sprijinul familiei Candea excursii noi, inedite. Multumesc pentru privilegiul de a fi membru din noua echipa de ghidaj al minunatei firme Bon Voyage Sibiu - Singles Camp&Travel.

Gaby1234:
Multumim Daniela! Cu ajutorul tau am descoperit un oras magnific si imens, asezat pe 2 continente (asa cum l-am strabatut in cateva dupa amiezi). Prezentarea si ghidajul au fost la superlativ!!!! :) Personal, eu imi doresc sa revin in acest oras cosmopolit, in care sunt convinsa ca voi intoarce acasa la fel de impresionata de noi descoperiri ale acestui oras.

rodica64:
Buna, pentru mine aceasta excursie s-ar rezuma la un singur cuvant - Aventura. Intr-o lume atat de pestrita si galagioasa, intr-un oras atat de aglomerat, mi s-a parut ca este o adevarata aventura sa ajungi dintr-un loc in altul.
De la plimbarea cu vaporul pe Bosfor, pana la urcatul in Turnul Galata, de la maiestosul Palat Dolmabahce, pana la alegerea felului de mancare care imi facea cu ochiul, pana la mersul cu telefericul ca sa vedem panorama oferita de acest oras  la o masa din Cafeneaua Pierre Loti, mi s-a parut aventura.
Faptul ca am putut urma pasii Magnificului Sultan Suleyman si am intrat in interiorul Haremului din Palatul Topkapi, unde mai mult ca sigur s-au petrecut multe intamplari frumoase, m-au impresionat. Singura mea dezamagire a fost faptul ca timpul a trecut mult prea repede. Cu siguranta voi mai reveni in acest oras, pentru ca am vazut mult prea putin din cate ofera.
Norocul nostru a fost ca am avut un ghid de nota 10 care s-a potrivit perfect cu locul in care am calatorit. Noi iti multumim Daniela pentru locurile frumoase pe care ni le-ai aratat.

Gidea Mihai:
Multumim Daniela , a fost un sejur nemaipomenit .Istambul-ul este un oras magnific , dar fara un ghid priceput ca tine , care sa ne prezinte cele mai frumoase locuri impreuna cu povestea lor , pare un imens bazar(sper ca nu l-a perceput nimeni asa , ar fi o mare pierdere pentru ei).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă