Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai
PGabriela:
Daniela, sper ca toate detaliile sa se afise din timp.
Eu trebuie sa plec in data de 25.04 de acasa ca sa pot ajunge la timp.
Pe 26 dimineata ajung si raman peste noapte in Bucuresti.
Daca detaliile se afiseaza tarziu nu am cum le vedea.
In ceea ce priveste detaliile despre biletele de calatorie transport in comun, aici m-ai pierdut total.
La mine totul e simplu, urci in autobuz, biletele sunt la sofer si gata. Deci, daca am sa fiu mai nedumerita, iarta de pe acum, oricum ne vei spune la fata locului.
Rentzi:
Mai sunt 6 zile pana la "6 zile la Istambul"!
admin:
Gabriela, am citit topicul si sunt TOATE detaliile necesare, Daniela a fost foarte atenta in a le oferi: bagaje, program, vreme etc. Agentia a afisat programul de zbor. Crezi ca mai este nevoie de ceva? ???
PGabriela:
Multumesc, Gigi. Am verificat si notat.
admin:
Asa cum am amintit la lansarea excursiei, o sa fiu si eu aproape de voi, la Istanbul. Ajung si eu acolo, in acelasi program de zbor cu grupul, o sa ne intalnim diminetile la briefing-urile Danielei si la una dintre activitatile de seara. Sunt acolo in special pentru a-i oferi suport si incredere Danielei, stiu cat de mult s-a pregatit, stiu cat de mult isi doreste ca totul sa iasa ca la carte, cat de mult isi doreste sa fiti multumiti. Profitam si noi de ocazia de a petrece cateva zile de plimbare si shopping in Istanbul, de a ne relaxa, de a ne conecta din nou la atmosfera orientala...Asa ca o sa ne intalnim pe aeroport. :)
M-am uitat si eu la prognoza meteo, acum trei zile cand am trecut pe acolo era innorat si rece...dar vad ca vremea s-a schimbat in bine si o sa avem temperaturi de 20 - 23 de grade, cu soare si foarte putini nori. O veste buna deci...
Va recomand si eu sa aveti putine lucruri in bagaj, sa va lasati loc pentru cumparaturi. Istanbulul are multe de oferit si chiar daca nu este o excursie care sa aiba profil de shopping, o sa aveti cateva perioade de timp liber in zona bazarelor, timp in care veti avea ocazia sa va faceti cumpraturile dorite sau de impuls.
Este nevoie de incaltaminte comoda, ganditi-va ca stati multe ore in picioare, ca este nevoie sa mergeti cativa kilometrii in fiecare zi. Imbracamintea la fel, trebuie sa fie cat mai sport, cat mai lejera. Un rucsac urban in care sa puteti tine pelerina, in care sa indesati cateva mici cumparaturi, o sticla cu apa, este binevenit.
Cam atat, restul vi l-a explicat Daniela, a detaliat ceea ce va asteapta acolo, mi-a transmis si mie si am fost in legatura pentru amanuntele legate de organizare, de program, asa ca nu am nici o emotie...Dar ea stiu ca are...De aceea venim si noi... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă