Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai
danieladimitrescu:
Gabriela, daca vrei haide cu o zi inainte, te invit, eu stau singura intr-o casoaie cu 3 camere si vedem si Bucurestiul. Eu ma bucur de prieteni. Vorbim mai pe larg daca vrei. Cu bine draga mea.
PGabriela:
Multumesc, Daniela. Mi-am facut calculele, nu pot, multumesc de sugestie
MihaelaAld:
Buna Daniela,
Din pacate nu mai pot participa la aceasta excursie si nici nu am in vedere, in acest moment, o alta persoana careia sa-i cesionez contractul. Am inteles care sunt conditiile de renuntare, voi lua legatura si cu agentia.
Sa aveti vacanta frumoasa si sa va intoarceti cu tolba plina de povesti minunate!
HelenS:
Buna ziua!
Ma bucur ca pot participa la aceasta excursie, imi doresc sa fie o experienta frumoasa. As dori sa stiu cam ce suma de bani, minim, ar trebui sa avem cu noi , pentru intrari la obiective, transport local, mese, etc. Minimul, ca maximul si-l stabileste fiecare :). Deasemeni cu ce moneda vom plati acolo? Vom putea plati cu Euro, USD sau lira turceasca ( unde am putea schimba lire ??) ?. Mai este ceva timp pana la plecare, dar as vrea sa ne putem pregati din timp. Multumesc anticipat pentru informatii!
cris_gl:
Oficial ..........lira turceasca dar poti cumpara orice in dolari sau euro, turcii fac paritatea pe loc , accepta orice moneda . Am avut surpriza sa accepte si lei . Nu este prea mare diferenta daca faci schimbul valutar la casele de schimb sau ridici de la bancomat lire turcesti , conversia bancara este cam aceasi cu cea de la casele de schimb valutar .
Vacanta placuta !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă