Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si Ciucas 11 - 13 mai 2018
Syzygium:
Salutare,
Merg si eu din Bucuresti. N-am luat in calcul ca e posibil sa nu se organizeze transport. Am mai fost o data in situatia asta la Marginimea Sibiului dar atunci informatia despre transport a fost scoasa din descrierea excursiei cu mult timp inainte si am avut timp sa ne organizam.
@gigel, eu plec din Bucuresti si n-am masina si nu conduc. Daca va fi fara transport vom apela la colegii care merg cu masinile sau mergem cu transportul public. Eu sunt cam prinsa pana pe la sfarsitul saptamanii viitoare si nu o sa ma ocup de asta dar o sa te tin la curent aici, pe forum, cu ce voi face in cazul in care nu se va organiza transport.
Eugenia
admin:
Syzygium, ai informatia din agentie ca nu se organizeaza transport? ::) Asteptati o confirmare de acolo, apoi incepeti sa formati grupaje. Altfel chiar nu se poate face nimic pentru a va ajuta.
Syzygium:
Admin, imi pare rau, a fost o discutie pe care am citit-o cam in diagonala, fara atentie.
Oricum, cu discutia asta mi-am adus aminte ca nu ma inscrisesem pe lista de transport. :-[
Multumesc pentru raspuns.
wonderland:
Tot raul, spre bine. Cu ocazia asta, poate isi mai amintesc si altii sa se inscrie pe lista de transport. :giggle: :kissing:
admin:
Da, asta este problema listelor de transport de pe forum ca lumea nu se trece si se creaza senzatia ca nu sunt inscrisi, ca nu se organizeaza transport...Fetele din agentie reiau si reiau listele, scriu celor care nu apar acolo, dar...nu li se raspund, suna si tot...nu li se raspund. Apoi cand mai sunt 2 zile, incepe frenezia, "eu cu ce merg", "de ce nu sunt pe lista", "cine ma trece si pe mine", "cum se procedeaza"...Tu nu esti chiar noua si ai urmarit "spectacolul" acesta... :) Este un pic hilar, dar in agentie ocupa o multime de timp si efort...fara sa fie in fond treaba fetelor de acolo...
Probabil ca o sa schimbam sistemul, astfel incat inscrierile sa se faca pe site, on line, dara asta creaza o rigiditate mai mare. Oricum este extrem de greu sa ti legatura cu atatia oameni...cred ca se intelege lucru acesta...Si ceea ce vom fi nevoiti sa facem. Altfel nu ne ramane timp suficient pentru organizare, rezervari, supervizari etc...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă