Scrise de noi > Povestile de calatorie ale Danielei
Legenda lalelei
danieladimitrescu:
La multi ani fericiti cu multa santatate si impliniri pt 2018!
Sunt nerabdatoare sa parcurgem impreuna locuri noi, pe care atunci cand le vedeti vedea, va veti aminti pasaje din povesti. Povestile au in spate locuri, natura, veselie !
Imi doresc mult sa va ofer din optimismul meu si voua, sa mai punem impreuna ceva caramizi la soliditatea familiei Singles Camp.
Va imbratisez cu drag, fetele!
Ioana Maria:
Buna. Ma numesc Ioana si sunt noua pe site . Nu ma prea pricep deocamdata pe aici cum sunt lucrurile . Este o legenda interesanta si fumoasa. O duminica frumoasa va doresc.
Dite:
La multi ani tuturor membrilor Singlescamp, inca necunoscuti de mine. Sunt Dite, din Galati. Sper ca in 2018 sa am ocazia sa va intalnesc o parte dintre voi si sa-mi fac noi prieteni. Am citit si eu frumoasa legenda a lalelelor. Sunt tentante excursiile in Turcia, dar inca nu m-am hotarat. Ceea ce stiu acum este ca prima mea iesire cu Singlescamp va fi excursia la Hajduszoboszlo, in iunie. Dar am emotii, nu stiu cum va fi, pentru ca inca nu am intalnit pe nimeni fata-n-fata. Cred ca m-ar ajuta sa stiu ca mai sunt si alti membri galateni aici. Sper sa depasesc faza de inertie in comunicare si sa intru pe forum mai des.
Sa aveti un an minunat, cu sanatate deplina, bucurii nenumarate si prieteni adevarati!
Dite
Dana Caragea:
@Dite ai mesaj aici "Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!"
danieladimitrescu:
Draga Dite, nu trebuie sa ai nici o emotie, vei vedea ca in singlescamp te vei bucura de intalnire cu oameni deschisi si veseli.
Trebuie sa faci o singura incercare si vei dori sa continui cu noi. In legatura cu Turcia, fii fara teama.Poti intra si pe facebook Povestile de calatorie ale Danielei. Orice intrebari ai, as fi bucuroasa sa iti raspund. Bine ai venit in randul nostru!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă