Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta in Ardeal: Sibiu - Tara Motilor - Oradea 28 iunie - 2 iulie 2018

<< < (15/16) > >>

Rodica_I:
 :applause: :applause: Super actiune , super grup , multumesc Dianei si oganizatorilor!  :flori:  :kissing:

admin:
Diana, esti un excelent jurnalist de eveniment! Daca parcurgi ceea ce postezi, esti ...acolo! Ma bucur ca esti apreciata de cei care inteleg ce inseamna un ghid Singles Camp, ma bucur ca esti aici in casa noastra! In oameni ca tine, ca Lidia, ca Daniela, ca Gabi, ca Iulian&company sta viitorul Singles Camp&Travel. Aveti toata increderea mea, tot sprijinul meu, toata deschiderea mea.

Mi-as ori mult ca oamenii sa nu ne compare pe noi cei care va insotim, pentru ca suntem personalitati diferite, avem stiluri diferite, avem felul nostru de a comunica, de a interactiona, de a va transmite ceea ce stim. Nu exista doua amprente identice in lumea asta, cu atat mai putin oameni care sa semene leit prin ceea ce fac. Eu sunt exuberant, foarte comunicativ, pus pe distractie impreuna cu voi, am norocul unui bagaj mare de cunostiinte acumulat in...57 de ani, dar nu am aceiasi rabdare si atentie ca Lidia si Iulian, nu acopar atat de bine ghidajele locale ca Diana, ca Daniela, nu am entuziasmul lui Gabi. Fiecare din noi are ceva care ne face diferiti, de aceea, nu incercati sa ne comparati...Ceea ce sper ca se vede de la distanta si cu siguranta ca ati remarcat este ca suntem oameni care vrem sa va oferim cat mai mult, nici un efort nu este "prea mult", suntem foarte implicati emotional si foarte corecti cu voi. Pretuim fiecare banut pe care-l platiti pentru si in excursii...

adda:
Krondia, ne-ai prezentat un adevarat " jurnal de calatorie" . Multe informatii si ilustratii , asa cum ne-a obisnuit si Gigi dupa fiecare excursie.  :applause:

adda:
Oare Ioanabil unde a disparut?  ati pierdut-o prin Oradea?  :giggle:

Rodica_I:
Se pare ca pe Ioana a rapit-o  un seducator ... :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă