Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta in Ardeal: Sibiu - Tara Motilor - Oradea 28 iunie - 2 iulie 2018

<< < (11/16) > >>

oviarad:
Laur , am aceeasi senzatie, dar cat pot inca tin steagul sus. :D :D :D

adda:
Saracii de voi... :giggle: ::)

krondia:
Ioana, da, cate putin din fiecare dar ordinea nu e buna, pe primul loc e buna-dispozitia, cu ea ne descurcam in orice situatie...

Vremea se mentine racoroasa pentru Apuseni si sunt anuntate in continuare precipitatii abundente, neaparat sa avem imbracaminte si incaltaminte impermeabila.
Vom avea insa temperaturi mai generoase la Oradea, in jur de 25 de grade si se pare ca de sambata scapam si de ploi.

Sa inceapa relaxarea!...  *|*

Laur:

--- Citat din: ioanabil din Marți, 26 Iunie 2018, 19:49 ---Uite cine vorbeste tipul in jurul caruoa roiesc cele mai frumoase femei. ;)

--- Terminare citat ---
:faint:
ovidiule ... suntem mancati! :surrender:

--- Citat din: oviarad din Marți, 26 Iunie 2018, 21:02 ---Laur , am aceeasi senzatie, dar cat pot inca tin steagul sus. :D :D :D

--- Terminare citat ---
bun asa, pregateste-te de impact! ;D

--- Citat din: adda din Marți, 26 Iunie 2018, 21:07 ---Saracii de voi... :giggle: ::)

--- Terminare citat ---
in sfarsit, cineva care ne intelege :angel:

PGabriela:
A fost o acțiune de EXCEPȚIE, un grup de "PEȘTERIȘTI" de EXCEPȚIE.
 Un ghid de EXCEPȚIE.
Prima regulă de bază a fost râsul. A doua regulă - toleranța.
Mulțumesc, Diana  pt toate informațiile oferite. O acțiune pe sufletul meu.
Am punctat niște lucruri care erau încă nebifate pe lista lucrurilor nefăcute în viață până acum.
Sper să am șansa să vă revăd cât de curând. Dacă e posibil în această formulă ar fi mai mult decât de EXCEPȚIE. (inclusiv Nicu)
Un singur cuvânt pentru tot grupul: "MULȚUMESC!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă