Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in Ardeal: Sibiu - Tara Motilor - Oradea 28 iunie - 2 iulie 2018
krondia:
Exista doua curente care incearca sa explice originea conceptului de spa: unul plaseaza aparitia termenului in acronimul latin "Sanitas per Aquam" (cu variantele sale) si care inseamna "sanatate prin apa", iar altul identifica acest domeniu cu numele zonei termale din Belgia, Spa, unde se practica tratamentul cu apa minerala inca din Evul Mediu.
Indiferent de istoria lui, conceptul de spa se refera la diferite modalitati de a obtine sanatatea prin intermediul apei. Prin spa se trateaza in primul rand stresul, se alunga oboseala, durerile musculare, insomniile, depresiile, lipsa energiei, migrenele, anxietatea, incetinirea ritmului imbatranirii.
In acceptiune moderna, spa inseamna si relaxare, ingrijire corporala, hidroterapie, "healthy aging", nutritie corecta, aromonie intre corp, minte si spirit :)
In concluzie, sa fie cat mai mult spa! *|*
ioanabil:
DAAAAA :smitten: :dance: :thumbup:
Multumesc de informatie. :flori:
krondia:
Cu gandul la vara...
Aquapark Nymphaea Oradea, cel mai mare, nou si modern Aquapark din Transilvania
Aquapark-ul are 8 bazine interioare, 7 bazine exterioare, o zona Wellness, o zona Spa, Baie Turceasca si multe alte atractii de care vom profita si noi *|*
Parca nu mai e asa mult...
PGabriela:
Doresc sa particip la actiune + petrecerea zonei Vest
Am verificat pe site si nu este specificat daca mai sant locuri.
Sper sa prind unul.
Mi-am facut rezervarea acum.
krondia:
Bine ai venit, Gabriela, in grupul nostru petrecaret :strong: Se anunta o trupa foarte faina :thumbup:
De regula se afiseaza pe site si pe forum locurile ramase libere cand mai sunt doar cateva.
Intentionezi sa te alaturi grupului din Sibiu sau vii direct la Baile Felix?
A mai ramas putin..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă