Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

La izvoarele Cibinului. Petreceri si drumetii. Gura Raului 25 - 28 mai 2018

<< < (6/9) > >>

admin:
Fara panica si cu rabdare oameni buni!  :) Niciodata n-a ramas cineva neinformat la timp, sau lasat prin autogari... :-[ ::) Intainte de a va scrie aici cum ne intalnim era nevoie sa am datele din agentie, apoi cum ajungeti voi in Sibiu. Fara aceste date nu pot sa va comunic o ora in care sa fiu sigur ca nu ramane nimeni netransferat la Gura Raului...

Eu am sa va astept personal in parcarea comuna a garii si autogarii Transmixt, iar acum dupa ce ati scris cum ajungeti pot evalua ora de intalnire. La ora 13.00 am sa fiu in fata bisericutei din parcare. Este foarte usor de reperat si remarcat din autogara. Este nevoie sa iesiti spre gara din incinta si apoi imediat in dreapta. Sunt 2 minute de mers. O sa calatorim impreuna pana la Gura Raului...

Olivia ma recunoaste, a mai fost cu mine, nu stiu ceilalti...Dar sunt usor de remarcat dupa parul negru si carliontat si ochii albastrii... ;D ;D ;D Glumesc evident, aveti fotografia mea in avatar...

wonderland:
Cum, nu mai ai parul lung prins in coada?  ;D

eugenandrei:
Buna ziua! Vineri dimineata voi pleca si eu tot cu Fany de la 7.30

Bon Voyage - interne:
INFORMATII EXCURSIE

Intalnirea cu cei care vor veni din Bucuresti se va face in data de 25.05 ora 13:00 in parcarea de langa gara mare ( langa bisericuta )

Pentru cei care vin direct la pensiune va oferim nr. de telefon direct de la pensiune. Adrian  - 0752 /184 985
Localizare Pensiunea Lacul de Argint  >>> Gura Raului , str. Principala, nr. 447G

Persoana de contact : Samiza Cindea 0745/ 106 526

admin:
Vremea va fi calda, 24 - 26 grade, dar se anunta si cateva picaturi, asa ca nu uitati sa puneti in bagaj pelerina si incaltaminte potrivita, cu care sa nu alunecati si in care sa nu va udati. Drumetiile dureaza de la 4 - 6 ore, nu se stie pe parcursul lor cum se schimba vremea si trebuie sa fiti pregatiti.

Adi a incins ceaunul, Mircea este pregatit pentru drumetii, cararile sunt batatorite...va asteapta! Eu o sa fiu responsabil cu muzica si voia buna, va astept cu drag in Marginimea Sibiului! Ne vedem maine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă